Libnet.ro
UNICEF

12:30

Viorica Dancila infirma zvonurile despre vila sa de la Predeal: Va rog, maine mergeti cu fiul meu sa vedeti vila ca nu este terminata!

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila infirma zvonurile despre vila sa de la Predeal: Va rog, maine mergeti cu fiul meu sa vedeti vila ca nu este terminata!

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a explicat joi intr-o conferintade presa . continuă pe Antena3

Ce le-a cerut Viorica Dancila jurnalistilor aflati in sala, in timpul dezbaterii. Va rog sa va uitati!

Viorica Dancila a sustinut, marti, o conferinta de presa de doua ore si jumatate, in cadrul careia a raspuns intrebarilor jurnalistilor. La un moment dat, candidatul PSD la alegerile prezidentiale le-a cerut celor prezenti sa ii verifice tocul de ochelari pentru a se asigura ca nu are casca sau microfon. Viorica Dancila le-a cerut jurnalistilor .

Viorica Dancila, despre schimbarea sa de la varful PSD, dupa turul II: Am incredere in romani

Viorica Dancila a raspuns despre posibila sa schimbare de la conducerea PSD, daca va pierde alegerile prezidentiale. Viorica Dancila are incredere ca duminica va primi votul romanilor pentru a fi viit.

La nici doua ore distanta de momentul in care Viorica Dancila a invitat o jurnalista sa-i vada vila din Predeal, PSD a anuntat ca invitatia nu mai este valabila

Viorica Dancila invita, in conferinta electorala de joi seara, o jurnalista sa-i viziteze casa de la Predeal pentru a-i arata ca locuinta este inca neterminata, dar la nici doua ore distanta s-a.

Viorica Dancila s-a razgandit. Nu mai invita jurnalistii la vila sa din Predeal

Candidatul PSD, Viorica Dancila, a facut o invitatie nominala la imobilul neterminat de la Predeal catre un reprezentant mass-media care a ridicat semne de indoiala cu privire la faptul ca locuinta domniei.

Rares Bogdan anunta ce va face daca Viorica Dancila se prezinta NEINVITATA la dezbaterea lui Klaus Iohannis

Rares Bogdan reactioneaza la zvonurile potrivit carora Viorica Dancila ar urma sa se prezinte neinvitata la dezbaterea pe care Klaus Iohannis o va sustine la Biblioteca Centrala Universitara alaturi de.

Mircea Diaconu infirma zvonurile ca ar fi cerut decontarea banilor din campania prezidentiala: Total fals!

Mircea Diaconu, clasat pe locul 4 in primul tural alegerilor prezidentiale, infirma zvonurile din media cum ca ar fi cerut decontarea unor sume de bani pentru campania pe care a facut-o la prezidentiale,.

Alina Gorghiu, despre Viorica Dancila: Sa-ti folosesti copilul adoptat in campania electorala e o rusine!

Vicepresedintele Senatului, Alina Gorghiu, a criticat-o pe Viorica Dancila pentru decizia de a vorbi despre copilul ei adoptat in campania electorala. Ea sustine ca ceea ce a facut candidatul PSD la alegerile prezidentiale este o maxima rusine. Alina Gorghiu o critica pe Viorica Dancila, dupa ce candidatul PSD a vorbit despre copilul adoptat in campania .

Gabriela Firea, despre dezbateri: Viorica Dancila merita nota 10. La Iohannis a fost o intalnire pregatita

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Viorica Dancila merita nota 10 pentru dezbaterea avutacu jurnalistii. Viorica Dancila merita nota 10 pentru transparenta,deschidere.

VIORICA DANCILA: Sunt singura femeie care a intrat in turul doi

ACTUALIZARE - Viorica Dancila il acuza pe actualul presedinte de lasitate, precizand faptul ca acesta nu a refuzat o confruntare cu Victor Ponta in 2014. ------ *ACTUALIZARE - intrebata despre OUG 13, Viorica Dancila sustine ca nu ar putea da o asemenea ordonanta. ---- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca o unire a Romaniei cu Republica Moldova poate fi realizata in conditiile in care Republica Moldova va adera la Uniunea Europeana.

VIDEO Primarul PSD din Buzau, despre Viorica Dancila: Nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel putin pana acum, dar este reprezentantul nostru

Viorica Dancila nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel putin pana acum, dar este reprezentantul nostru. Asa a descris-o primarul Buzaului, Constantin Toma, pe Viorica Dancila, prezidentiabilul PSD, aflata in campanie electorala la Buzau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )