Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila s-a razgandit. Nu mai invita jurnalistii la vila sa din Predeal

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila s-a razgandit. Nu mai invita jurnalistii la vila sa din Predeal

Candidatul PSD, Viorica Dancila, a facut o invitatie nominala la imobilul neterminat de la Predeal catre un reprezentant mass-media care a ridicat semne de indoiala cu privire la faptul ca locuinta domniei. continuă pe Antena3

Sefa PSD, schimbare de discurs cu iz electoral. Viorica Dancila: Nu, nu mai cred ca mitingul diasporei din 10 august 2018 a fost o lovitura de stat

Viorica Dancila, care il infrunta pe Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, si-a schimbat discursul in ceea ce priveste protestul antiguvernamental al diasporei din 10 august 2018, care.

La nici doua ore distanta de momentul in care Viorica Dancila a invitat o jurnalista sa-i vada vila din Predeal, PSD a anuntat ca invitatia nu mai este valabila

Viorica Dancila invita, in conferinta electorala de joi seara, o jurnalista sa-i viziteze casa de la Predeal pentru a-i arata ca locuinta este inca neterminata, dar la nici doua ore distanta s-a.

VIDEO Viorica Dancila, in dialog deschis cu jurnalistii in paralel cu dezbaterea lui Iohannis: Vad un om las si arogant, un presedinte cu o abordare extremista Iohannis nu s-a intalnit cu astia din diaspora Ea a facut un bilant al ei si al presedintelu

Viorica Dancila l-a atacat sistematic timp de doua ore si jumatate, in cadrul dialogului deschis cu jurnalistii de la Parlament, pe contracandidatul sau, Klaus Iohannis, in timp ce acesta avea propria dezbatere. Prezidentiabilul PSD l-a acuzat din nou pe Iohannis de lasitate si aroganta pentru ca nu vrea sa participe la o dezbatere electorala impreuna cu ea. De asemenea, aceasta a spus ca nu a mers la dezbaterea lui Iohannis cu jurnalisti pentru ca nu este nevoie de circ. Aceasta si-a facut bilantul mandatului de premier, dar si pe acela al presedintelui Iohannis.

Viorica Dancila, o noua dezbatere inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Cine participa

Viorica Dancila organizeaza astazi o noua dezbtaere, in penultima zi de campanie electorala pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. La acest eveniment, Viorica Dancila si PSD ii invita din nou pe reprezentantii mass-media la un dialog deschis, in care aceasta isi va prezenta, pe larg, programul de prezidentiabil. Viorica Dancila, o noua dezbatere .

Mihai Gadea, provocare pentru Viorica Dancila. Ce raspunsuri da la cele mai grele intrebari adresate lui Iohannis

Mihai Gadea, provocare pentru Viorica Dancila. Ce raspunsuri da la cele mai grele intrebari adresate lui Iohannis.

Viorica Dancila infirma zvonurile despre vila sa de la Predeal: Va rog, maine mergeti cu fiul meu sa vedeti vila ca nu este terminata!

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a explicat joi intr-o conferintade presa .

Viorica Dancila invita presa la un dialog deschis

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila invita presa la un dialog deschis, intalnirea, urmand sa aiba loc cu ora inaintea dezbaterii organizate de contracandidatul sau Klaus Iohannis.

Cat timp a vorbit Viorica Dancila fara pauza, la prima conferinta: Vreau sa devina un obicei!

Viorica Dancila i-a surprins de-a dreptul pe unii romani la dezbaterea sa cu discursul. Mai mult decat atat, a batut un record cu timpul in care a vorbit cu jurnalistii. Cat a stat de vorba candidatul PSD la alegerile prezidentiale cu ziaristii? Viorica Dancila, conferinta maraton. Cat a vorbit aceasta fara pauza? Conferinta de presa .

LIVE TEXT Conferinta de presa Viorica Dancila, joi, ora 18.00. Sefa PSD a evitat sa raspunda la o intrebare foarte incomoda

Dupa ce a organizat o conferinta de presa, marti, in cadrul careia a vorbit doua ore si jumatate si a lansat o serie de atacuri la adresa presedintelui Klaus Iohannis, Viorica Dancila a anuntat ca organizeaza o noua dezbatere cu jurnalistii, joi, de la ora 18:00. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a postat un mesaj .

VIORICA DANCILA: Am avut multe jigniri din partea lui Klaus Iohannis

ACTUALIZARE - Viorica Dancila a inceput dialogul deschis cu presa. Aceasta precizeaza ca isi face datoria de candidat, spunand ca a avut multe jigniri din partea actualului presedinte al Romaniei. ---- Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila invita presa la un dialog deschis, intalnirea, urmand sa aiba loc cu ora inaintea dezbaterii organizate de contracandidatul sau Klaus Iohannis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )