Libnet.ro
UNICEF

08:15

Caz HALUCINANT in JUSTITIE: Un batran de 70 de ani din Cluj a fost CONDAMNAT pentru TERORISM

B1 B1,
Caz HALUCINANT in JUSTITIE: Un batran de 70 de ani din Cluj a fost CONDAMNAT pentru TERORISM

Caz halucinant in justitia din Romania! Vasile Coman, un batran de 70 de ani a fost condamnat la doi ani si trei luni de inchisoare pentru terorism de magistratul Iuliana Moldovan de la Curtea de Apel. continuă pe B1

Blue Air, imagini socante cu motorul aeronavei care s-a intors DE URGENTA pe aeroportul din Cluj: Am fost ingroziti! (VIDEO, FOTO)

Momente ingrozitoare pentru pasagerii si echipajul unui avion Blue Air. Pilotii au decis intoarcerea pe Aeroportul din Cluj-Napoca, duminica seara, la scurt timp dupa decolare, dupa ce o bufnitura puternica,.

Cauza incidentului de pe aeroportul din Cluj a fost ciocnirea avionului cu o pasare

Intoarcerea pe aeroportul din Cluj-Napoca, duminica seara, a unei aeronave Blue Air a fost impusa de.

Studentul de 23 de ani din Braila, disparut de doua luni, a fost gasit

Un student de 23 ani din Braila, dat disparut de doua luni, cand a plecat la o discoteca din judetul Tulcea si nu a mai ajuns acasa, a fost gasit marti inecat in Dunare, potrivit IPJ Braila. Madalin.

FOTO Cum arata motorul avionului Blue Air care ar fi lovit cel mai probabil o pasare la decolarea din Cluj-Napoca spre Bucuresti

Situatia in care a fost implicata o aeronava Blue Air, aseara, pe Aeroportul International Cluj Napoca a fost cauzata de ingestia unui FOD foreign object debris), cel mai probabil o pasare sau un animal de mari dimensiuni, transmite compania intr-un comunicat. Din imagini se observa cum palele motorului au fost lovite si indoite ca urmare a impactului.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )