Libnet.ro
UNICEF

20:45

Caz incredibil in Neamt! Victima unui accident rutier,trimisa acasa din spital cu recomandarea sa ia paracetamol

Antena3 Antena3,
Caz incredibil in Neamt! Victima unui accident rutier,trimisa acasa din spital cu recomandarea sa ia paracetamol

Un barbat implicat intr-un accident rutier in Neamt, in urma caruia fusese descarcerat, a fost trimis acasa din spital cu recomandarea de a lua paracetamol. Barbatul sustine ca ii este rau si are dureri. continuă pe Antena3

Caz incredibil in Arges. Un barbat a condus fara permis timp de 40 de ani

Caz incredibil in Arges. Un barbat a condus fara permis timp de 40 de ani! Politistii l-au oprit pe individ pentru ca a depasit viteza legala in localitate, iar cand i-au cerut permisul acesta nu il.

Circulatia tramvaielor, blocata pe ambele sensuri pe bulevardul Timisoara, din cauza unui accident

Circulatia tramvaielor este blocata joi pe ambele sensuri pe bd Timisoara, in urma unui accident rutier, a anuntat Brigada Rutiera a Capitalei. Potrivit politistilor, in accident au fost implicate un tramvai.

Un copil de trei luni a murit in urma unui accident rutier produs in Chisinau

Un copil de trei luni a decedat in urma unui accident rutier produs in Chisinau luni, 2 iulie, in jurul orei 06. 00, la intersectia bulevardului Dacia cu strada Trandafirilor. Ofiterul de presa al Directiei de Politiei a municipiului Chisinau, Natalia Stati, a declarat pentru IPN ca soferul, in varsta de 24 de ani, tatal copilului, a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un pilon electric.

Cum opresti pe autostrada in cazul unui accident. Procedura care trebuie urmata pentru a permite trecerea salvatorilor

Soferii masinilor de Pompieri si Salvare care au intervenit recent la un grav accident de circulatie produs pe Autosrada A1 au avut mari dificultati in a ajunge la locul impactului din cauza soferilor care au blocat accesul. Pentru a evita astfel de situatii este o regula de aur: in caz de accident pe autostrada, banda de urgenta se lasa libera.

HALUCINANT! O femeie a fost declarata moarta in urma unui accident rutier, dar s-a trezit in FRIGIDERUL de la MORGA!

Un caz halucinant din Africa de Sud face inconjurul lumii, dupa ce o femeie a fost descoperita vie intr-un frigider al unei morgi. Femeia a fost dusa la morga din Carletonville, din provincia Gauteng, fiind.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )