Libnet.ro
UNICEF

14:00

Caz revoltator in Brasov. O batrana a fost aruncata in strada, din casa in care locuise aproape 30 de ani

Antena3 Antena3,
Caz revoltator in Brasov. O batrana a fost aruncata in strada, din casa in care locuise aproape 30 de ani

Caz revoltator in judetul Brasov. O batrana a fost aruncata in strada, din locuinta in care locuise aproape 30 de ani. Casa apartinea Bisericii Evanghelice, iar terenul a fost vandut la. continuă pe Antena3

Caz revoltator la o casa de copii din Chisinau: Dadacele ii bat pe copilasi toata ziua cu capul de masa.Ministerul Sanatatii s-a autosesizat

Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale anunta ca o echipa de specialisti de la Directia pentru protectia drepturilor copilului a fost trimisa la casa de copii a Manastirii Hancu Preafericitul Iosif, de pe strada Onisifor Ghibu din Capitala, dupa ce pe retelele de socializare a aparut o postare in care se mentioneaza ca intr-un orfelinat din sectorul Buiucani copiii ar fi batjocoriti in ultimul hal, transmite IPN.

Caz revoltator in Cluj! O adolescenta de 14 ani ar fi fost abuzata sexual, ani de-a randul, de concubinul mamei ei

Caz revoltator in judetul Cluj! O adolescenta de 14 ani ar fi fost abuzata sexual, ani de-a randul, de concubinul mamei ei. Individul profita de absenta femeii pentru a o obliga pe minora sa intretina.

Sofer prins in prag de coma alcoolica la volan, pe o strada din Alba Iulia

Un barbat de 41 de ani a fost prins in prag de coma alcoolica la volan, pe o strada din Alba Iulia, judetul Alba. Acesta avea o alcoolemie de 2,25 mgl alcool pur in aerul expirat si a refuzat recoltarea de sange, la spital, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )