Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caz SOCANT in Arad: O adolescenta a murit dupa ce a fost injunghiata in gat

B1 B1,
Caz SOCANT in Arad: O adolescenta a murit dupa ce a fost injunghiata in gat

UPDATE :Din nefericire, tanara a decedat. Tanara din Santana, judetul Arad, a decedat, dupa incercarile medicilor de a o resuscita. Din pacate, loviturile au fost aplicate in zona vaselor mari de . continuă pe B1

Caz SOCANT in Arad: O adolescenta a fost injunghiata in gat

O adolescenta din Santana, judetul Arad, in varsta de 17 ani, a fost injunghiata, joi, in zona gatului. Medicii de la Ambulanta au fost alertati, dupa ce o tanara a fost injunghiata cu un cutit.

Caz socant in judetul Arad! Adolescenta, injunghiata in gat de catre iubit

Momente de panica si groaza in orasul Santana din judetul Arad. O minora de 17 ani a fost injunghiata in gat. in acest moment echipajul medical efectueaza manevre de resuscitare. Incidentul s-a consumat .

Incident socant: Un pasager britanic a murit dupa ce a cazut dintr-un avion, pe un aeroport din Turcia

Incident socant pe un aeroport din Turcia. Un pasager britanic a cazut dintr-un avion si a murit cateva ore mai tarziu la spital. Incidentul a avut loc marti dimineata, pe aeroportul din Dalaman din sud-vestul t.

ULTIMA ORA: Caz SOCANT in Bucuresti! Un copil de 9 ani si-a iNJUNGHIAT in gat bunica

Caz socant in Bucuresti. Un copil de 9 ani si-ar fi injunghiat, marti, bunica. Baiatul pe nume Dragos ar fi sunat la 112 si ar fi anuntat ca femeia este taiata in zona gatului si sangereaza abundent.

Dolj: O femeie a murit dupa ce a fost lovita de o masina condusa de un politist

O femeie de 38 de ani a murit, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce a fost lovita, in comuna doljeana Cetate, de o masina condusa de un politist. Familia victimei sustine ca aceasta a fost acrosata de pe marginea drumului si ca politistul circula cu viteza, relateaza Mediafax.

Tragedie FARA MARGINI in lumea muzicii! O celebra ARTISTA A MURIT dupa ce A CAZUT DE LA ETAJ!

Cantareata Bethany-Maria Beales, in varsta de 20 de ani, a murit dupa ce a cazut de la etajul 19, pe terasa dela etajul 6 al cladirii in care locuia. CLICK AICI - Daca aveti ferestre cu geam.

A murit dupa ce s-a izbit cu bicicleta de un copac. Ce greseala a facut barbatul

Un biciclist din Deva a murit dupa ce s-a lovit cu capul de un copac. Omul cobora in viteza o panta si a pierdut controlul vehiculului, izbindu-se in arborele de pe marginea drumului. Medicii de pe ambulanta nu.

Turcia: Un barbat a murit dupa ce a cazut dintr-un avion

Un britanic, in varsta de 30 de ani, a murit, dupa ce a cazut dintr-un avion, pe aeroportul Dalaman, din sud-vestul Turciei. Barbatul intrase intr-un conflict cu membrii echipajului de zbor, care au vrut sa.

Accident cumplit. Un motociclist a murit dupa o coliziune cu o masina

Un barbat a murit in urma unui accident rutier petrecut in afara localitatii bihorene Urvind, scrie Bihon. ro. Potrivit comisarului IPJ Bihor, Alina Dinu, accidentul s-a produs in afara localitatii Urvind, pe.

O persoana a murit, dupa ce masina i-a luat foc intr-o benzinarie din Cluj

O persoana a murit, marti, dupa ce autoturismul in care s-a aflat s-a aprins intr-o benzinarie din Cluj-Napoca. Purtatorul de cuvant al ISU Cluj, Andrei Biris, a declarat, pentru AGERPRES, ca persoana.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )