Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caz SOCANT in Arges! A fost retinut dupa ce ar fi ucis-o pe fetita concubinei sale

B1 B1,
Caz SOCANT in Arges! A fost retinut dupa ce ar fi ucis-o pe fetita concubinei sale

Un barbat din Malureni, judetul Arges, a fost retinut, joi, fiind suspectat ca a ucis o fetita de 2 ani. Victima. continuă pe B1

Caz socant in Italia. Un roman, retinut pentru ca isi batea sotia si fetita de un an jumate cu cureaua

Un barbat roman domiciliat in Roma a fost retinut duminica seara de carabinieri dupa ce sotia sa s-a plans autoritatilor ca acesta le-a agresat pe ea si pe fetita lor de numai 18 luni cu o.

Un nou caz cutremurator in Romania! Un barbat din Arges ar fi ucis o fetita de doi ani

Un barbat din localitatea Malureni, suspectat ca a ucis o fetita in varsta de doi ani, a fost retinut, joi, pentru savarsirea infractiunii de omor. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie.

Crima oribila in Arges. Un barbat a ucis fetita de doi ani a iubitei sale

Un barbat din localitatea Malureni, suspectat ca a ucis o fetita in varsta de doi ani, a fost retinut, joi, pentru savarsirea infractiunii de omor. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie.

Caz SOCANT in Capitala: Trei tineri, retinuti pentru viol si lipsire de libertate. Victimele, doi minori (VIDEO)

Trei barbati au fost retinuti in Capitala, dupa ce in 2013 ar fi sechestrat doi minori pe care i-au obligat sa intretina relatii sexuale. Descoperirea a fost facuta dupa ce, tinerilor, cercetati intr-un.

Caz socant in Vaslui. O fata violata de tatal vitreg a fost trimisa de politie in casa agresorului

Caz socant in Vaslui. O fata de 15 ani a sunat la 112 pentru a anunta ca a fost violata de tatal vitreg. Oamenii legii au luat act de cele intamplate siau lasat victima sa locuiasca sub.

Caz socant in Vaslui. Un recidivist a jefuit un copil de numai sase ani

Un caz de-a dreptul revoltator a avut loc in Vaslui. Un tanar de 23 de ani a jefuit un copil de numai 6 ani si a furat de la acesta un lantisor din aur, pe care ulterior l-a amanetat. Caz socant in.

Copilul dat disparut miercuri, rapit de un pedofil. Infractorul a fost retinut azi noapte

Copilul in varsta de 9 ani a fost gasit dupa aproape doua ore de la disparitie. Politia spune ca il va cercetat pe individ pentru agresiune sexuala.

Scandal intre doua familii din Timisoara. Locuinta unui barbat a fost incendiata, dupa ce a primit un mesaj pe Facebook (VIDEO)

Un tanar de 25 de ani a fost retinut de oamenii legii din Timisoara, dupa ce ar fi amenintat unrival cu moartea peFacebook. Barbatul este banuit si ca ar fi incercat sa incendieze casa.

Dubla crima intr-o localitate din judetul Covasna. Un tanar de 30 de ani a fost retinut de politisti pentru omor calificat

Un tanar de 30 de ani din judetul Covasna a fost retinut pentru 24 de ore, fiind acuzat ca a omorat in seara zilei de duminica, 18 august, doi barbati in varsta de aproximativ 60 de ani.

Accident tragic in Maramures! Un barbat a murit si alte doua persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au lovit frontal

Un grav accident rutier a avut loc joi dupa-amiaza, in judetul Maramures. Un barbat a murit si alte doua persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal pe DN 1C, drumul care face.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )