Libnet.ro
UNICEF

16:01

Caz socant in Botosani: Copil strans de gat de invatator (VIDEO)

B1 B1,
Caz socant in Botosani: Copil strans de gat de invatator (VIDEO)

Caz socant in Botosani. Un invatator l-a strans de gat pe unul dintre elevii sai, pe motiv ca acesta a fost neascultator. Baietelul s-a dus acasa si le-a povestit totul parintilor, care au mers. continuă pe B1

Copil de 7 ani strans de gat de invatator. Baiatul a ramas fara aer, spun parintii, care au depus plangere penala la Politie

Un invatator din judetul Botosani este acuzat ca a strans de gat un elev de clasa I. Agresiunea a fost atat de grava incat micutul a ramas fara aer. invatatorul nu se afla la prima abatere, fiind acuzat si in trecut ca a mai batut elevi de scoala primara. Cadrul didactic continua totusi sa predea copiilor.

Caz socant intr-o scoala din Romania! Un elev a fost strans de gat de invatator pana a ramas fara aer

Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Botosani a declansat, vineri, o ancheta administrativa, dupa ce parintii unui elevi din clasa I de la Scoala gimnaziala din Viisoara au reclamat faptul ca fi.

Caz socant in Timisoara! Un taximetrist a fost injunghiat de client

Caz socant in Timisoara! Un taximetrist a trecut prin spaima vietii lui, dupa ce clientul pe care-l luase cu masina l-a injunghiat. Alerta a fost data in jurul orei 1. 30, chiar de victima. Dupa ce a.

FOTO / Revoltator! Un invatator din Botosani a strans de gat un copil pana a ramas fara aer

Un caz halucinant socheaza intreaga tara! Un copil din Botosani a foststrans de gatde invatator pana cand a ramas fara aer. Cadrul didactic nu este la prima abatere de acest fel, insa nu.

ştiri de la B1

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )