Libnet.ro
UNICEF

14:16

Caz socant intr-o scoala din Romania! Un elev a fost strans de gat de invatator pana a ramas fara aer

Antena3 Antena3,
Caz socant intr-o scoala din Romania! Un elev a fost strans de gat de invatator pana a ramas fara aer

Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Botosani a declansat, vineri, o ancheta administrativa, dupa ce parintii unui elevi din clasa I de la Scoala gimnaziala din Viisoara au reclamat faptul ca fi. continuă pe Antena3

Caz socant in Timisoara! Un taximetrist a fost injunghiat de client

Caz socant in Timisoara! Un taximetrist a trecut prin spaima vietii lui, dupa ce clientul pe care-l luase cu masina l-a injunghiat. Alerta a fost data in jurul orei 1. 30, chiar de victima. Dupa ce a.

Caz socant in Botosani: Copil strans de gat de invatator (VIDEO)

Caz socant in Botosani. Un invatator l-a strans de gat pe unul dintre elevii sai, pe motiv ca acesta a fost neascultator. Baietelul s-a dus acasa si le-a povestit totul parintilor, care au mers.

Caz socant de sclavie moderna. Cum au fost exploatati prin munca sute de romani si ce umilinte au indurat acestia

Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate din Vrancea si procurorii D. Vrancea, in cooperare cu autoritatile britanice, au destructurat o grupare infractionala specializata in trafic de persoane.

Explozie PUTERNICA la o scoala din Crimeea. Sunt ZECI DE MORTI SI RANITI (FOTO)

Explozie la o scoala din Crimeea. Cel putin 10 persoane au murit si alte 40 au fost ranite. Explozia a avut loc la unitatea de invatamant din orasul Kerci, in Peninsula Crimeea, scrie Agerpres, citand.

Locul din Romania in care nimeni nu divorteaza. Metoda extrema care i-a facut pe oameni sa se iubeasca din nou

Turistii din intraga lume vin din ce in ce mai des sa viziteze locuri de poveste din Romania. Un astfel de loc plin de istorie si profunzime este localitatea Biertan. Biertanul a fost intemeiat in secolul.

Cutremurator! ASTROLOGUL vedetelor din ROMANIA lanseaza profetia DUREROASA: Se va omori... Destinul va darama tot din temelii

Astrologul Ioan Burculet lanseaza profetii dureroase pentru viata politica din Romania! Destinul va veni si va darama tot din temelii, ma refer nu la cutremur, desi va fi si el pana.

Trebuie regandit tot sistemul de protectie sociala din Romania

Guvernul ar trebui sa regandeasca intregul sistem de protectie sociala din Romania, intrucat tinerii nu gasesc nicio forma de protectie in mecanismul actual, iar autoritatile sa ia in calcul inclusiv renuntarea la cota unica in favoarea unui impozit progresiv, a declarat, vineri, Hans Timmer, economist-sef al Bancii Mondiale pentru Europa si Asia Centrala, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bucuresti.

Care sunt orasele cu cele mai bune scoli din Romania. Bucurestiul ocupa doar locul 14

Oradea se afla in fruntea topului oraselor din Romania in functie de cat de bune sunt scolile si facilitatile educationale. Pe locul doi gasim Brasovul, iar Capitala ocupa a 14-a pozitie in clasamentul.

Legile Justitiei din Romania, pe ordinea de zi a Comisiei de la Venetia

Comisia de la Venetia se reuneste astazi in sesiune plenara, pentru doua zile, pe ordinea de zi care urmeaza sa fie supusa aprobarii participantilor aflandu-se confirmarea avizului preliminar pe tema legilor justitiei din Romania.

Comisia de la Venetia dezbate doua opinii privind justitia din Romania. Florin Iordache participa la intalnire

Comisia de la Venetia are pe ordinea de zi a sedintei plenare de vineri adoptarea a doua opinii privind Justitia din Romania, cea preliminara referitoare la Legile Justitiei si una privind codurile penale, la de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )