Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caz socant: Femeia care a ramas fara o parte din craniu din cauza durerilor de cap

B1 B1,
Caz socant: Femeia care a ramas fara o parte din craniu din cauza durerilor de cap

O tanara in varsta de 24 de ani a fost operata pentru a-i fi indepartata o parte din craniu, dupa doi ani in care a avut dureri insuportabile de cap. Jodie Baitson-Horrocks suferea de dureri de cap. continuă pe B1

FOTO / Revoltator! Un invatator din Botosani a strans de gat un copil pana a ramas fara aer

Un caz halucinant socheaza intreaga tara! Un copil din Botosani a foststrans de gatde invatator pana cand a ramas fara aer. Cadrul didactic nu este la prima abatere de acest fel, insa nu.

Caz socant in Cluj: Copil chemat sa munceasca pe camp, lovit cu sapa in cap (VIDEO)

Caz socant in judetul Cluj. Un baietel de doar 9 ani a fost lovit in cap cu sapa de catre un vecin care il chemase la munca. Micutul a fost internat de urgenta la spital. Pe numele barbatului a fost deschis.

Caz socant in Botosani: Copil strans de gat de invatator (VIDEO)

Caz socant in Botosani. Un invatator l-a strans de gat pe unul dintre elevii sai, pe motiv ca acesta a fost neascultator. Baietelul s-a dus acasa si le-a povestit totul parintilor, care au mers.

Caz socant intr-o scoala din Romania! Un elev a fost strans de gat de invatator pana a ramas fara aer

Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Botosani a declansat, vineri, o ancheta administrativa, dupa ce parintii unui elevi din clasa I de la Scoala gimnaziala din Viisoara au reclamat faptul ca fi.

Caz SOCANT: Un moldovean a intrat intr-o sectie de politie si a marturisit sapte crime

Un cetatean moldovean, in varsta de 28 de ani, a intrat intr-o sectie de politie din Moscova si a marturisit ca a comis sapte crime. Acesta a declarat ca prima sa victima a fost un barbat, pe care l-a.

CAZ SOCANT intr-o gradina zoologica din Indianapolis: O leoaica l-a sufocat pe tatal puilor sai, muscandu-l de gat

O leoaica l-a omorat pe tatal celor trei pui ai sai, sufocandu-si partenerul blocandu-si maxilarele in gatul acestuia intr-o gradina zoologica din Indianapolis. Cazul este socant si pentru.

Caz socant la Braila. O fetita de 12 ani a fost rapita si violata de prietenul tatalui

Un barbat de 39 de ani din Braila a fost retinut, luni, de politisti, dupa ce ar fi violat o fetita de 12 ani, potrivit Inspectoratului de Politie JudeteanBraila. Fapta s-a petrecut sambata,.

Si-a luat viata la scurt timp dupa ce a aflat ca a ramas fara frate. Parintii celor doi sunt devastati

Doi frati, care nu puteau trai unul fara altul, si-au luat viata, la distanta de cateva saptamani unul de altul. Dupa ce fratele sau s-a sinucis, Grieving Dylan Smith 22 de ani) ii tot spunea fa.

E OFICIAL! Viorica Dancila a semnat: NU mai face parte din Guvern

In ziua in care Comisia de la Venetia a trimis raportul final pe Legile justitiei, in Monitorul Oficial a fost publicata decizia de eliberare din functie a secretarului de stat in Ministerul Justitiei Marieta.

Iohannis merge in Parlamentul European, dupa scandalul care a vizat justitia din Romania: Presedintele va prezenta viziunea Romaniei asupra viitorului UE

Presedintele Klaus Iohannis merge in Parlamentul European, dupa scandalul care a vizat justitia din Romania. Presedintele va sustine marti, la Strasbourg, un discurs despre viziunea Romaniei asupra.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )