Libnet.ro
UNICEF

20:45

Caz socant in Braila! Paznicul Spitalului de Psihiatrie a fost injunghiat de un vizitator

Antena3 Antena3,
Caz socant in Braila! Paznicul Spitalului de Psihiatrie a fost injunghiat de un vizitator

Un barbat in varsta 44 de ani, din Braila, agent de paza la Spitalul de Psihiatrie, a sunat la numarul de urgenta 112. Acesta a reclamat faptul ca a fost injunghiat cu un cutit tip briceag, in zona fetei,. continuă pe Antena3

Caz SOCANT: Un pedofil infectat cu virusul HIV a fost arestat(VIDEO)

Caz socant in Iasi. Un pedofil infectat cu virusul HIV a fost arestat dupace a racolat zeci de minori pe retelele de socializare. Tanarul, provine dintr-un centru de plasament, de acolo de unde se pare ca lu.

Caz socant in Iasi. Un barbat a fost injunghiat mortal de un amic la o petrecere

Un barbat a fost injunghiat mortal intr-o localitate ieseana in timpul unei petreceri. Martorii spun ca agresorul l-ar fi injunghiat din senin pe barbatul de 37 de ani. Criminalul a fost retinut si urmeaza s?.

Caz socant la Clinica Medicala 2 din Cluj. Un pacient a murit pe scari si a fost gasit abia dupa 24 de ore

Caz socant la Clinica Medicala 2 din Cluj-Napoca, un pacient de 55 de ani s-a ratacit si a fost gasit a doua zi pe scarile labirintice din cladire, decedat, conform Monitorul de Cluj. Tragedia este ca.

Caz socant in India. O fetita de trei ani a fost violata sub privirile fratelui ei, intr-un autobuz

O copila de trei ani a trecut prin clipe cumplite. Fetita a fost violata intr-un autobuz, in India, in ciuda faptului ca fratele ei, in varsta de cinci ani, i-a cerut agresorului in repetate randuri sa o.

Caz socant in Spania! O romanca si-a vandut surorile pentru 20.000 euro unor clanuri

Caz socant in Spania. O romanca din Spania este acuzata ca si-a vandut surorile minore pentru 20. 000 de euro, acestea fiind eliberate de politistii spanioli la finalul lunii februarie. Cele doua minore, de 16.

Crima intr-o comuna din Iasi: Un tanar a fost injunghiat si lasat sa zaca intr-o balta de sange (VIDEO)

Crima ingrozitoare intr-o comuna din judetul Iasi. Un tanar de 20 de ani a fost injunghiat in zona gatului si lasat sa zaca intr-o balta de sange. Acesta ar fi fost implicat intr-un scandal spontan. Ta.

Caz socant la Timisoara. O femeie a fost injunghiata in timp ce calatorea cu tramvaiul 9. Nimeni n-a sarit sa o ajute

Incident socant, marti, la Timisoara. O femeie a fost injunghiata de un barbat in timp ce calatorea cu tramvaiul care circula pe linia 9. Evenimentul s-a petrecut intre zona Iosefin si Gara de.

Caz socant intr-o tara din Asia. O tanara a murit intr-un ritual de exorcizare cu usturoi. Ucigasul este un cantaret cunoscut la nivel local

Un cunoscut cantaret vietnamez a fost arestat marti dupa ce a ucis o tanara intr-un ritual de exorcizare cu usturoi, relateaza presa de stat din Vietnam, potrivit DPA.

Caz SOCANT in Spania: O romanca si-a vandut surorile minore pentru 20.000 de euro

O romanca din Spania si-a vandut surorile minore, in varsta de 16 si 17 ani, pentru 20. 000 de euro, declarand apoi in fata anchetatorilor ca asa este traditia in Romania. Femeia a fost arestata, iar.

Caz socant in Botosani. O copila de 13 ani s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc. Ce a determinat-o pe fata sa faca acest gest

Caz cutremurator in municipiul Botosani, duminica noapte. O fata de 13 ani a fost transferata in stare critica la Iasi, dupa o cadere in gol de la etajul IV al unui bloc din cartierul Grivita. La fata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )