Libnet.ro
UNICEF

19:45

Caz socant in Navodari. Mai multi copii ar fi fost maltratati de ingrijitoare intr-o cresa din oras. Politia a deschis o ancheta

Antena3 Antena3,
Caz socant in Navodari. Mai multi copii ar fi fost maltratati de ingrijitoare intr-o cresa din oras. Politia a deschis o ancheta

Politistii au deschis o ancheta in legatura cu un posibil caz de maltratare a doi copii, la o cresa din Orasul Navodari, dupa ce parintii copiilor au pus la dispozitia autoritatilor fisiere audio prin ca. continuă pe Antena3

Caz socant in Iasi. O fata de 20 de ani a fost sechestrata, abuzata si taiata cu drujba de catre iubitul ei

O tanara in varsta de 20 de ani, din satul iesean Harpasesti, comuna Popesti, a fost sechestrata de iubitul sau, timp de doua zile in care a fost batuta, batjocorita sexual si chiar taiata cu o.

Dorel loveste din nou! Cum au fost filmati mai multi muncitori in plina strada. VIDEO

Va mai amintiti reclamele la alcool cu Dorel, in care se scotea in evidenta destoinicia, dar in acelasi timp si superficialitatea muncitorilor de pe santier? Internetul s-a umplut de filmari cu Dorel de atunci si pana acum, de la cei care au adormit la locul de munca, pana la cei care au intrat in post [] .

Turcia: Mai multi responsabili ai birourilor de vot din Istanbul au legaturi cu o organizatie terorista / Partidul lui Erdogan pierduse recent cel mai mare oras din Semiluna

Autoritatile din Turcia au stabilit ca mai multi responsabili ai birourilor de votdin Istanbul, oras pierdut de partidul lui Erdogan la alegerile locale de luna trecuta, au legaturi cu o organizatie.

Caz socant la o cresa din Navodari: Da pe fata cu apa din toaleta! Daca te mai misti de pe olita, te bag cu capul in ea! Sa stai cu capul, nu cu fundul! (VIDEO)

Scene infioratoare la o cresa din Navodari! Mai multi parinti sustin ca ingrijitoarele le abuzeaza verbal copiii si ii agreseaza. Un parinte a montat un sistem care a surprins discutiile purtate intre.

Caz socant in Olt. O adolescenta de 16 ani si-ar fi ucis copilul imediat dupa ce l-a nascut

O adolescenta de 16 ani din judetul Olt, este suspectata ca si-a omorat copilul abia nascut de aceasta acasa, dupa ce a fost gasit mort de autoritati. Politistii au fost anuntati de cadrele.

Imagini violente surprinse pe strazile din Hunedoara! Mai multi politisti, batuti cu bate si topoare

Patru politisti si un jandarm au fost batuti cu bate si topoare si apoi fugariti printre blocurile din Hunedoara, dupa ce au intervenit la o petrecere cu gratare. Enervati ca le-au fost interzise.

Mii de persoane au fost CHEMATE la Politie pentru ca au cumparat tutun pe Internet. Ce sanctiuni le-au fost aplicate

Aproximativ 2. 500 de persoane din toata tara s-au trezit, peste noapte, ca sunt cercetate penal dupa ce au cumparat in urma cu mai multi ani tutun vandut pe Internet de catre un barbat din Alba Iulia, relate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )