Libnet.ro
UNICEF

21:15

Caz socant. Trei copii de patru ani au fost gasiti morti intr-o masina

Antena3 Antena3,
Caz socant. Trei copii de patru ani au fost gasiti morti intr-o masina

Trei copii de patru ani au fost gasiti morti, miercuri, intr-o masina in centrul insulei franceze Mayotte, posibil din cauza deshidratarii, a anuntat joi procuratura. continuă pe Antena3

Mihai Morar, declaratia care i-a uimit pe toti: Am trei copii cu doua femei!

Felul lui Dumnezeu de a ramane anonim astfel poate fi descrisa povestea pe care o traieste acum Mihai Morar. O familie minunata, mare, trei copii, dar cu doua femei. Declaratia omului de televiziune care i-a uimit pe toti. Mihai Morar, declaratia care i-a uimit pe toti Mihai Morar 38 de ani) prezinta emisiunea matinala .

SOC iN ROMANIA! Au fost GASITI MORTI! Dumnezeule, ce TRAGEDIE! Este vorba chiar despre EI!

Tragedie uriasa in Bacau! Doi tineri au fost gasiti morti, intr-o masina. Din primele informatii, cei doi ar fi adormit in masina pornita, noaptea trecuta, si au murit intoxicati cu gaze.

Caz socant in Galati. Batrana in stare de putrefactie pe patul de spital

Sistemul sanitar a mai facut o victima. Familia unei femei de 88 de ani din Pascani face acuzatii grave la adresa medicilor dupa ce aceasta a fost internata pentru o durere la picior, dar a fost externata inerta si cu rani deschise pe tot corpul. Ba mai mult, batrana a murit la scurt timp dupa externare.

Caz socant in Galati. Femeie externata din spital cu rani pe tot corpul

Sistemul sanitar a mai facut o victima. Familia unei femei de 88 de ani din Pascani face acuzatii grave la adresa medicilor dupa ce aceasta a fost internata pentru o durere la picior, dar a fost externata inerta si cu rani deschise pe tot corpul. Ba mai mult, batrana a murit la scurt timp dupa externare.

Caz socant in Brasov. O tanara supravietuieste in cort, la marginea padurii. Politia o rateaza de cate ori o cauta

Caz uluitor in Brasov. O tanara de 30 de ani supravietuieste de vreme indelungata intr-un cort, la marginea padurii in Scheii Brasovului. Oamenii din acest colt al cartierul Schei au tot urmarit sa vada cine e noul lor vecin si au zarit o tanara, cu un par lung saten inchis, inaltuta, slabuta, careia ii dau in jur de 30 de ani. Ea a ramas acolo, netulburata, la granita intre pericolul din desis si curiozitatea oamenilor.

Statele Unite: Doi batrni au fost gasiti morti si ngropati n zapada

Trupurile fara viata a doi batrani, sot si sotie, au fost gasite ingropate in zapada in statul american Arizona. Oamenii legii investigheaza cazul, prioritatile lor fiind sa afle ce a cauzat aceasta situatie si de cat timp au decedat cei doi. Potrivit barbatului care i-a gasit pe batrani, acestia ar fi murit cu o saptamana inainte de a fi gasiti, potrivit CNN.

Rusia, EXCLUSA pentru patru ani de la competitiile sportive majore, inclusiv de la Jocurile Olimpice din 2020 si de la Cupa Mondiala din 2022

Rusia a fost banata pentru patru de la marile competitii sportive a decis luni Agentia Mondiale Anti-Doping AMAWADA), potrivit RT. Drapelul Rusiei nu va putea fi vazut la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din.

La peste patru ani de la tragedie, Tribunalul Bucuresti da, luni, prima sentinta in dosarul Colectiv. Pedepsele cerute de procurori si acuzatiile aduse celor din dosar (VIDEO)

Tribunalul Bucurestiva da, luni, verdictul in calitate de prima-instanta, in dosarul Colectiv, dupa ce timp de mai multi ani a fost blocat din motive procedurale. Timp de doi ani, procesul a fost blocat.

Accident cumplit pe DN 7. O persoana a murit si alte patru au fost grav ranite dupa ce soferul a intrat cu masina intr-un autotren

O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite, una suferind leziuni grave, dupa ce un sofer a intrat, luni dimineata, cu autoturismul intr-un autotren oprit in afara partii carosabile, pe DN 7 Pitesti - Ramnicu Valcea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )