Libnet.ro
UNICEF

04:40

Cazinoul din Constanta, predat constructorilor, pentru inceperea lucrarilor, de Ziua Culturii Nationale

B1 B1,
Cazinoul din Constanta, predat constructorilor, pentru inceperea lucrarilor, de Ziua Culturii Nationale

Amplasamentul Cazinoului din Constanta a fost predat oficial constructorului in vederea consolidarii si restaurarii, miercuri,de Ziua Culturii Nationale, in prezenta ministrului Ion Stefan, ministrul. continuă pe B1

VIDEO Cazinoul din Constanta a fost predat oficial Companiei de Investitii, pentru inceperea santierului

Cazinoul din Constanta a fost predat de municipalitate Companiei Nationale de Investitii pentru inceperea lucrarilor de restaurare. Acestea sunt demarate la 15 ianuarie, iar termenul de incheiere este 2022.

Cum va arata Cazinoul din Constanta dupa reabilitare. incep lucrarile de proiectare FOTO

Compania Nationala de Investitii CNAIR) anunta ca s-a facut primul pas concret in vederea reabilitarii Cazinoului din Constanta prin emiterea Ordinului de incepere a lucrarilor de proiectare.

Cazinoul din Constanta va fi preluat Ministerul Dezvoltarii. Ion Stefan: Reabilitarea va fi facuta de CNI

Ministrul Dezvoltarii, Ion Stefan, va prelua miercuri, la ora 13. 00, amplasamentul Cazinoului din Constanta, in vederea restaurarii si consolidarii.

incepe reabilitarea Cazinoului din Constanta, dupa patru ani si patru licitatii esuate

Incep lucrarile de restaurare a Cazinoului din Constanta, dupa patru ani si patru licitatii esuate. Primarul Constantei a anuntat ca miercuri va preda cladirea Companiei Nationale de Investitii si constructorului. Lucrarile costa 94 de milioane de lei, transmite Mediafax.

Omul de afaceri Dragos Savulescu, condamnat in dosarul retrocedarilor ilegale din Constanta, a fost arestat in Italia

Omul de afaceri Dragos Savulescu, fostul patron de la Dinamo, condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul retrocedarilor frauduloase de plaje si terenuri din Constanta,a fost arestat,.

Astepta microbuzul 310 din Constanta, cand un barbat s-a apropiat de ea. Ce a urmat este de-a dreptul revoltator

O femeie din Constanta astepta microbuzul 310, cand un barbat s-a apropiat de ea. A urmat ceva de-a dreptul revoltator, iar oamenii care asteptau nu au ramas indiferenti si au incercat sa intervina.

Laura se plimba duminica pe plaja Modern 1 din Constanta, cand a vazut ceva tulburator pe malul apei. N-a mai avut putere sa scape de furia marii (FOTO)

Laura se plimba duminica pe plaja Modern 1 din Constanta, cand a vazut ceva tulburator.

Cristina Siscanu, in lacrimi de durere inainte sa plece din tara. Adevaratul motiv pentru care participa la Survivor Romania

Cristina Siscanu face parte din proiectul Survivor Romania ce se va difuza pe Kanal D. Fosta prezentatoare de televiziune este in lacrimi inainte sa plece din tara spre Republica Dominicana. Adevaratul motiv pentru care participa la emisiunea concurs. Cristina Siscanu, in lacrimi de durere inainte sa plece din tara Vedetele si oamenii obisnuiti incep supravietuirea .

ştiri de la B1

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )