Libnet.ro
UNICEF

16:45

Omul de afaceri Dragos Savulescu, condamnat in dosarul retrocedarilor ilegale din Constanta, a fost arestat in Italia

B1 B1,
Omul de afaceri Dragos Savulescu, condamnat in dosarul retrocedarilor ilegale din Constanta, a fost arestat in Italia

Omul de afaceri Dragos Savulescu, fostul patron de la Dinamo, condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul retrocedarilor frauduloase de plaje si terenuri din Constanta,a fost arestat,. continuă pe B1

Omul de afaceri Dragos Savulescu, condamnat in dosarul retrocedarilor de plaje, s-a predat autoritatilor din Italia

Omul de afaceri Dragos Savulescu, condamnat definitiv la 5 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul retrocedarilor frauduloase de plaje si terenuri din Constanta, s-a predat luni autoritatilor din Napoli si se afla in custodia Politiei italiene, au declarat pentru HotNews. ro reprezentanti ai Politiei Romane.

Dragos Savulescu s-a predat in Italia. Afaceristul fugar fusese condamnat la 5 ani de inchisoare in dosarul retrocedarilor ilegale din Constanta

Dragos Savulescu, omul de afaceri condamnat in februarie 2019 la 5 ani de inchisoare in dosarul retrocedarilor ilegale din Constanta si fugit din tara, s-a predat luni autoritatilor la o sectie de politie din Napoli Italia), unde a si fost arestat, potrivit G4media.

Milionarul Dragos Savulescu, arestat in Napoli

Milionarul Dragos Savulescu, condamnat la 5 ani de inchisoare in dosarul retrocedarilor de pe litoral, a fost arestat in Napoli Italia), potrivit unor surse judiciare citate de Ziare. com. Omul de afaceri s-ar fi predat politistilor italieni, sustin.

Dragos Savulescu s-a predat in Italia. Autoritatile din Romania vor cere extradarea lui

Fostul actionar al lui Dinamo, fugit din tara, s-a predat in Italia la aproape un an dupa ce fusese condamnat la inchisoare.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )