Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cazinoul din Constanta, vazut prin ochii unui artist francez pasionat de cladirile abandonate: Cea mai impresionata cladire din Romania (FOTO)

B1 B1,
Cazinoul din Constanta, vazut prin ochii unui artist francez pasionat de cladirile abandonate: Cea mai impresionata cladire din Romania (FOTO)

Intr-un fotoreportaj, francezul Romain Veillon, pasionat de cladirile abandonate, a surprins Cazinoul din Constanta, despre care spune ca a fost cea mai mareata cladire din Romania. Precum o. continuă pe B1

Cazinoul din Constanta, fotografiat de un artist francez pasionat de cladirile abandonate

Cazinoul din Constanta, unul dintre simbolurile litoralului romanesc, a fost fotografiat de Romain Veillon , un artist francez pasionat de cladirile abandonate, care l-a prezentat atat pe site-ul personal, cat si pe platforma online de divertisment.

Pozele cu cazinoul din Constanta ajung virale si iti arata cat de delasatori sunt romanii

Constanta ar fi un orassterp fara primarul Radu Mazare si afacerile cel putin chestionabile ale bogatilor din zona, fara mare si fara cazinoul sau celebru. Fotografiile realizate de un francez au ajuns virale, dar odata cu ele si delasarea de care au dat dovada autoritatile in protejarea acestui monument. intr-o calatorie pe care am facut-o [] Pozele cu cazinoul din Constanta ajung virale si iti arata cat de delasatori sunt romanii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum te poate ucide o fotografie pe faleza Cazinoului din Constanta

A vrut sa aiba o amintire frumoasa de la malul marii. Cazinoul din Constanta, in ciuda faptului ca este o ruina, a atras-o. S-a sprijinit de balustrada, iar sotul ei incerca sa prinda cel mai bun cadru pentru o fotografie. Brusc, balustrada s-a rupt si femeia a cazut in gol de la aproape trei metri. A avut insa zile si a scapat cu viata.

Targoviste: Un stalp de electricitate trece prin mijlocului unui viitor birou (VIDEO)

La Targoviste, o cladire este construita chiar daca un stalp de electricitate trece prin mijlocul unui viitor birou, informeaza B1 TV. Situatia este posibila dupa ce administratia locala a aprobat constructia.

Incendiu la un abator de carne din Constanta. Mai multe birouri, dar si o afumatoare au fost distruse complet

S-a dat alarma de incendiu de dimineata, la abatorul de carne din comuna Cumpana din Constanta. Mai multe birouri, dar si o afumatoare au fost distruse complet de flacari, spun autoritatile. Niciun angajat nu.

Prin ochii copilului: cum vad nou-nascutii lumea si de la ce distanta pot distinge expresiile fetei

Cercetatorii din Suedia si Norvegia s-au aliat in realizarea primului studiu care arata cum vad nou-nascutii lumea si au stabilit care este distanta de la care micutii pot distinge expresiile faciale, desi se stia ca acestia nu pot focaliza imaginea, nu percep relieful si nu diferentiaza culorile.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )