Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cazul Caracal - Alexandra si Luiza, pe pagina Politiei care anunta copiii disparuti

Hotnews Hotnews,
 Cazul Caracal - Alexandra si Luiza, pe pagina Politiei care anunta copiii disparuti

Alexandra Macesanu 15 ani) si Luiza Melencu 18 ani) apar pe pagina Politiei in care sunt anuntati copiii disparuti, semnaleaza Mediafax. Alexandra este fata care a sunat joi de 3 ori la 112 sa anunte ca a fost rapita si violata, dar Politia nu a reusit sa ajunga la locatia din Caracal decat dupa 19 ore de la apel. continuă pe Hotnews

Cazul Caracal - Avocatul lui Dinca afirma ca acesta neaga ca le-ar fi vazut vreodata pe fete: Spune ca nu stie despre ce este vorba Cum a explicat suspectul osemintele si bijuteriile gasite

Suspectul principal din cazul Caracal nu recunoaste faptele de care este acuzat si neaga ca le-ar fi vazut sau transportat vreodata pe cele doua fete disparute, a spus sambata, avocatul care il apara pe Gheorghe Dinca. Judecatorii Tribunalului Dolj au decis sambata arestarea preventiva pentru 30 de zile a suspectului Gheorghe Dinca. Suspectul principal de la Caracal, Gheorghe Dinca, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzatiile de viol si trafic de minori.

Greseala STS, in cazul uneia dintre fetele ucise la Caracal. Alexandra Macesanu a sunat din casa agresorului

Greseala STS, in cazul Alexandrei Maceseanu, una dintre fetele disparute si ucise la Caracal. Tanara a sunat din casa agresorului. Informatiile sunt halucinante. Greseala STS, in cazul uneia dintre fetele ucise la Caracal Alexandra Macesanu si Mihaela Luiza Melencu, doua tinere din Olt, au disparut la trei luni distanta, in conditii trase la indigo. Ambele .

Cazul Caracal - Scafandrii ISU, chemati sa caute intr-un lac din apropierea casei lui Dinca

Scafandrii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt au fost solicitati sa intervina la un lac din apropierea casei principalului suspect in cazul crimei, surse din cadrul Politiei declarand pentru Mediafax ca sunt cautate probe.

C.T. Popescu despre Dancila si cazul Caracal: Este o combinatie de prostie cu hienism politic. Buda, un cretin

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a folosit cuvinte dure la adresa celor care ar fi trebuit sa se ocupe de cazul Caracal. Scriitorul si gazetarul a avut remarci critice la adresa premierului Viorica Dancila, a fostului sef IGPR, Ioan Buda si la adresa tuturor celor implicati. Cristian Tudor Popescu a comentat in cuvinte grele cazul de .

Reactie de ultima ora a premierului Dancila in cazul Caracal: ce se pregateste la Guvern

Premierul Viorica Dancila a sustinut, sambata, o declaratie de presa in care a vorbit despre crima oribila din Caracal. Sefa Guvernului a anuntat ca ar putea fi organizat un referendum pentru inasprirea drastica a pedepselor pentru crima, viol si pedofilie. PSD, partidul care in ultimii doi ani a incercat si a si reusit sa mutileze .

Sute de persoane au protestat la Caracal, in fata locuintei in care a fost ucisa Alexandra. Nepasarea ucide vieti; Rusine Politiei din Caracal au strigat oamenii

In jur de 400 de oameni sunt si la aceasta ora in Caracal, in fata locuintei in care a fost ucisa adolescenta de 15 ani, Alexandra Macesanu, si protesteaza fata de autoritatile care nu si-au facut.

Cazul Caracal - Directorul liceului unde invata Alexandra: Era un copil cum multi parinti isi doresc. Nu avea preocupari decat legate de scoala

Directorul Liceului Mihai Viteazul din Caracal a povestit, despre Alexandra, fata de 15 ani, rapita si sechestrata, desi a sunat de trei ori la 112 pentru a fi salvata, ca era un copil bun, care a terminat clasa a IX-a cu media 9,02.

UPDATE Cazul Caracal - Telefonul de pe care Alexandra a sunat la 112 era a lui Gheorghe Dinca

52 Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca telefonul de pe care a sunat Alexandra la 112 era chiar al agresorului, Gheorghe Dinca. Barbatul isi lasase mobilul in garajul in care o legase pe fata de 15 ani.

Dezastrul scandalos al anchetei fetelor rapite in Caracal. Alexandra a sunat in van la 112, politistii au mers pe alta pista si au pierdut timp adormind cainii

Oficialii Politiei Romane si cei ai Serviciului de Telecomunicatii Speciale se acuza reciproc pentru timpul vital pierdut pentru gasirea Alexandrei, fata disparuta in Caracal, dupa ce-a fost rapita de un individ de 65 de ani. Telefonul pe care adolescenta l-a dat la 112 a ajutat doar la gasirea criminalului, nu si la recuperarea ei inca in viata.

Cazul Caracal - Cronica unei crime anuntate la 112 Ultimele cuvinte ale Alexandrei: Vine! Vine!. Politia a intervenit dupa 19 ore

De Alexandra, o tanara eleva de 15 ani, din Dobrosloveni, nu mai stia nimeni nimic de miercuri, de la ora 10. Fata plecase la Caracal si se urcase intr-o masina de ocazie. Si-a gasit sfarsitul in casa barbatului in a carui masina se urcase, un mecanic auto, care locuia langa o hala dezafectata de la marginea orasului. O tragedie care ar fi putut insa prevenita: fata reusise sa sune joi dimineata, la ora 11. 05, nu o data, ci de trei ori la 112. Cu toate acestea, politistii au intrat in casa presupusului asasin abia dupa 19 ore, la sase dimineata a zilei de vineri. STS: Adolescenta de 15 ani a sunat de 3 ori la 112 in interval de 7 minute Serviciul sustine ca nu identifica locul telefonuluiAsociatia europeana a numarului 112: Autoritatile romane care gestioneaza 112 au fost reticente ani de zile in folosirea unei tehnologii de localizare gratuita.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )