Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sotia lui Gheorghe Dinca a locuit cu el, in luna aprilie. Ce spune despre comportamentul criminalului

Playtech Playtech,
Sotia lui Gheorghe Dinca a locuit cu el, in luna aprilie. Ce spune despre comportamentul criminalului

Cazul de la Caracal se afunda pe zi ce trece. Cercetarile in locuinta lui Gheorghe Dinca au continuat si miercuri si vor avansa si astazi. intre timp, si sotia criminalului a dezvaluit cateva detalii despre comportamentul acestuia. Sotia lui Gheorghe Dinca a locuit cu el, in aprilie Gheorghe Dinca a marturisit ca a ucis doua . continuă pe Playtech

Gheorghe Dinca plange in timpul anchetelor. Ce le spune politistilor. Scenele se repeta de cateva ori!

Gheorghe Dinca are remuscari? Un politist din ancheta a declarat ca suspectul plange in timpul anchetelor. Ce le spune oamenilor legii? Gheorghe Dinca plange in timpul anchetelor Din data de 27 iulie, Gheorghe Dinca se afla in arest preventiv. Inculpatul este suspectat de uciderea Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani din localitatea Dobrosloveni, Olt, dar .

Cum l-au facut anchetatorii pe Gheorghe Dinca sa recunoasca unde a dus cadavrele. Asa a cedat

Anchetatorii au gasit oseminte in locul in care Gheorghe Dinca sustine ca a aruncat cadavrul Luizei Melencu, fata disparuta in luna aprilie a acestui an. Ramasitele au fost descoperite pe un camp de langa o padure la 5 kilometri de Caracal, aflata aproape de casa lui Dinca. Cum l-au convins oamenii legii pe criminal sa .

Stirile ProTV: Casa lui Gheorghe Dinca. Cum arata camera in care a tinut-o pe Alexandra - animatie grafica

Se inmultesc probele gasite de anchetatori in padurea de la Caracal, unde Gheorghe Dinca a sustinut ca a aruncat resturile carbonizate ale Luizei Melencu, tanara disparuta in luna aprilie.

ASTA SCHIMBA TOTUL! E iNGROZITOR! CE AU GASIT politistii in LAPTOPUL lui GHEORGHE DINCA

Anchetatorii au gasit si laptopul lui Gheorghe Dinca, pe care l-au ridicat sa il verifice! SOTIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, iN LACRIMI, DE DURERE! DIN PACATE, A CONFIRMAT ANUNTUL TRIST GALERIE.

Declaratie cinica a lui Gheorghe Dinca. Spune ca Luiza i-ar fi cerut bani iar el i-a oferit altceva in schimb

Criminalul de la Caracal pare ca se joaca cu politistii. Le ofera piste false, sustine ca si-a omorat victimele, dupa ce, initial, a refuzat sa comunice si le arata anchetatorilor unde a ascuns anumite obiecte ale victimelor, care se aflau chiar sub nasul lor. Totul este suspect legat de Dinca, iar declaratiile sale sunt din .

Avocatul lui Gheorghe Dinca, noi detalii din ancheta: A inceput sa aiba un regret. Am ajuns la concluzia ca spune adevarul

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a declarat la Antena 3 ca acesta a oferit adevarul si ca a fost cooperant dand indicii anchetatorilor, subliniind ca prin aceste lucruri Gheorghe Dinca a inceput.

Avocatul familiei Luizei, dupa ce a vizitat casa lui Gheorghe Dinca: Miroase a cadavru peste tot. Si din pamant iese mirosul

In toata casa lui Gheorghe Dinca miroase a cadavru. Duhoarea razbate din pereti, din podea, de peste tot, spune ingrozit avocatul familiei Luizei Melencu. Nu vorbesc numai despre subsol. Aceasta casa, in.

Avocatul familiei Luizei: Gheorghe Dinca minte foarte mult. Nu stim cine e victima, dar sunt date ca exista o victima

Se fac in continuare cautari intr-o padure de langa Carcal, unde au fost gasite mai multe ramasite, despre care criminalul Gheorghe Dinca spune ca ar apartine Luizei Melencu. Tonel Pop, avocatul.

Ce au gasit anchetatorii pe stickurile lui Gheorghe Dinca. Asta explica tot comportamentul sau

Descoperiri halucinante in cazul Caracal! Anchetatorii au decoperit ce avea Gheorghe Dinca pe cateva stickuri. Primele perchezitii ale device-urilor detinute de criminalul de la Caracal au scos la iveala tot. Ce s-a gasit pe stickurile detinute de Gheorghe Dinca? Anchetatorii au descoperit lucruri de-a dreptul socante in device-urile lui Gheorghe Dinca. Pe acestea se aflau .

Anchetatorii ii fac toate poftele lui Gheorghe Dinca. Ce le-a cerut criminalul din Caracal

Gheorghe Dinca a indicat unui politist, pentru linistea sa sufleteasca, unde ar fi cadavrul Luizei, fapt pentru care, probabil, vazandu-l ca in sfarsit coopereaza, anchetatorii ii fac toate poftele. Ce le-a cerut criminalul din Caracal? Anchetatorii ii fac toate poftele lui Gheorghe Dinca Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis si ars doua tinere, pe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )