Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cazul Caracal. Bunicul Luizei Melencu l-a apostrofat pe Eugen Nicolicea, in direct: Uitati unde am ajuns din cauza legilor pe care le-au dat el si Iordache! VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cazul Caracal. Bunicul Luizei Melencu l-a apostrofat pe Eugen Nicolicea, in direct: Uitati unde am ajuns din cauza legilor pe care le-au dat el si Iordache! VIDEO

Bunicul Luizei Melencu, una dintre cele doua tinere pe care Gheorghe Dinca sustine ca le-a omorat, l-a atacat dur miercuri seara pe deputatul PSD, Eugen Nicolicea, in cadrul unei interventii telefonice la Antena3. Totul s-a intamplat in cadrul emisiunii Subiectiv, moderate de Razvan Dumitrescu, iar Eugen Nicolicea era invitat in platou. continuă pe Adevărul

CAZUL CARACAL Familiile Luizei si Alexandrei, la audieri. RAR expertizeaza masina lui Gheorghe Dinca

Continua ancheta in cazul Caracal. Familia Luizei Melencu este audiata, miercuri, la Politia Caracal. Mama si bunicul tinerei de 18 ani pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca au ucis-o vor face declarati.

Drama Caracal. Mama Luizei Melencu cere un ultim lucru

Mama Luizei Melencu, adolescenta disparuta in luna aprilie dupa ce a fost luata la ocazie de Gheoghe Dinca, principalul suspect in disparitia fetei, cere ca oamenii legii sa o identifice, apoi sa o audieze pe.

CAZUL CARACAL Avocatul familiei Melencu cere identificarea FEMEII iN ROSU, care apare pe inregistrari

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a declarat, miercuri, ca a cerut anchetatorilor sa o identifice si sa o audieze pe femeia in rosu care apare in unele inregistrari ale acestora, dar si pe alte.

Avocatul familiei Luizei Melencu, noi detalii in CAZUL CARACAL: Sunt foarte multe nemernicii, foarte multe lucruri dubioase

Noi infomatii in cazul Caracal. Avocatul Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat, luni, ca urmeaza sa fie curatata casa lui Gheorghe Dinca, pentru a se putea patrunde in casa si a se ridica probe. Dupa.

Cum a fost inregistrata disparitia Luizei Melencu dupa patru zile de la sesizarea bunicului

Luiza Melencu, fata de 18 ani din Diosti, Dolj, a disparut pe 14 aprilie 2019, in jurul pranzului, din Caracal. Bunicul fetei a sunat, conform propriilor declaratii, la 112 in jurul orei 15. Luni, 15.

CAZUL CARACAL Avocatul familiei Luizei Melencu, acuzatii GRAVE la adresa DIICOT: Eu am aflat ca este audiata familia Dinca. S-a EVITAT sa fiu de fata, sa NU pun intrebari. Sunt urmarit, supravegheat si interceptat (VIDEO)

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, s-a prezentat, joi, la DIICOT Bucuresti, unde este audiata familia lui Gheorghe Dinca. Acesta ii acuza pe procurori ca ii blocheaza accesul la parti cheie din.

Cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei, reactie dura dupa ce s-a anuntat reluarea testelor ADN

Avocatul familiei Luizei Melencu a avut o reactie dura dupa ce s-a anuntat ca se va relua analiza oaselor gasite in padurea de langa Caracal. Tonel Pop este nemultumit ca legistii nu au precizat ce inseamna reluarea testelor ADN si se teme ca in perioada urmatoare nu vor mai aparea informatii cu privire la acest .

Cum a fost inregistrata disparitia Luizei Melencu dupa patru zile de la sesizarea bunicului. Politistii, blocati in formula plecata voluntar de la domiciliu

Mai multe institutii au reliefat in urma controalelor de la Caracal grave nereguli in instrumentarea disparitiei Alexandrei Macesanu, insa si in cazul Luizei Melencu, adolescenta despre care in continuare nu se stie nimic, anchetatorii au instrumentat cu aceeasi lentoare dosarul.

Cazul Caracal. Rasturnare de situatie in cazul femeii misterioase in rosu cu care s-a intalnit Luiza Melencu inainte sa dispara

Mama Luizei Melencu, adolescenta disparuta in luna aprilie dupa ce a fost luata la ocazie de Gheoghe Dinca, a cerut marti ca oamenii legii sa o identifice si apoi sa o audieze pe femeia in rosu care apare pe.

Sotia lui Gheorghe Dinca, audiata la DIICOT! imbranceli si nervi, inainte de audierile in cazul Caracal

Imbranceli si vorbe grele la DIICOT! Sotia lui Gheorghe Dinca a ajuns in aceste momente la sediu, urmand sa fie audiata de catre anchetatori. Tonel Pop, avocatul Luizei Melencu a depus plangere penala impotriva Elenei Dinca, cerand o audiere in cazul adolescentei disparute de cateva luni de zile. Totul s-a petrecut dupa ce Pop a .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )