Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cazul de la Caracal: Mamei Alexandrei i s-ar fi cerut bani pentru eliberarea fetelor

România Liberă România Liberă,
Cazul de la Caracal: Mamei Alexandrei i s-ar fi cerut bani pentru eliberarea fetelor

Alexandru Cumpanasu a anuntat ca a colaborat cu procurorii si serviciile de informatii pentru a surp. continuă pe România Liberă

Cine e barbatul care a cerut bani pentru rascumpararea Alexandrei si a Luizei. Parintii sunt devastati

O persoana necunoscuta a abordat-o pe mama Alexandrei Macesanu si i-a spus ca fiica ei si Luiza Melencu ar fi in viata. Barbatul ar fi cerut suma de 3. 500 de euro pentru a le elibera pe cele doua tinere. Unchiul Alexandrei a anuntat ca a colaborat cu autoritatile pentru a-l prinde in flagrant pe individ.

Mamei Alexandrei i s-ar fi cerut bani pentru eliberarea fetelor. Cumpanasu, dupa ce persoana a fost gasita si interogata: Sper sa plateasca cu puscaria

Alexandru Cumpanasu a anuntat ca a colaborat cu procurorii si serviciile de informatii pentru a surprinde in flagrant o persoana care a contactat-o pe mama Alexandrei si i-a cerut bani pentru a o elibera pe minora, dar si pe Luiza. Persoana a fost prinsa si audiata, pista fiind una falsa.

Cazul Caracal. Unchiul Alexandrei, presiuni de la doi politicieni din partide adverse: Mi-au cerut sa nu mai vorbesc in public

Unchiul Alexandrei Macesanu, Alexandru Cumpanasu, sustine ca Gheorghe Dinca este protejat de oameni influenti din clasa politica si ca s-a facut o presiune uriasa asupra sa pentru a nu spune ceea ce stie.

O persoana a sunat-o pe mama Alexandrei si i-a cerut bani pentru eliberarea fetei. Spunea ca o are si pe Luiza. Alexandru Cumpanasu: Este o pista falsa. Sper sa plateasca cu puscaria

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, anunta ca a colaborat personal cu procurorii si serviciile de informatii pentruorganizarea unui flagrant in cazul unei persoane care a sunat la mama.

Stirile ProTV: Cazul Caracal. Ce au patit mai multe femei care au relatat la politie tentative de viol si rapire

Dupa tragedia de la Caracal, cand Alexandra a cerut in zadar ajutor, tot mai multe femei din Romania vorbesc pe retelele de socializare despre experientele groaznice pe care le-au trait, atunci cand au apelat la autoritati.

Noi detalii in CAZUL CARACAL Telefonul Luizei Melencu a fost folosit miercuri noapte: De la politie ni s-a spus ca trebuie sa se verifice daca cineva a folosit cartela sau s-a dezactivat automat (FOTO)

Cazul Caracal se complica. Telefonul Luizei Melencu, una dintre victimele lui Gheorghe Dinca, ar fi fost folosit miercuri noapte. La ora 00. 56, numarul de telefon al Luizei, respectiv contul de WhatsApp, a iesit.

CAZUL CARACAL Gheorghe Dinca a mai VIOLAT si BATUT o localnica. Un nou DOSAR pe masa anchetatorilor

Ies la iveala noi detalii in cazul Caracal. O femeie a declarat ca a fost violata de Gheorghe Dinca. Femeia in varsta de 49 de ani, din localitatea Brancoveni, fusese chemata de acesta sa il ajute, contra.

Expertii INML au finalizat analiza probelor ADN in cazul Caracal. Raportul a fost trimis procurorilor DIICOT

Oficialii Institutului National de Medicina Legala INML) au informat Ministerul Sanatatii, in seara zilei de vineri, 16 august, caraportul privind probele ADN in cazul Caracal este finalizat si a fost transmis catre DIICOT.

INML a finalizat si trimis DIICOT raportul privind probele ADN in cazul Caracal

Institutul National de Medicina Legala INML) a informat Ministerul Sanatatii ca raportul privind probele ADN in cazul Caracal este finalizat si a fost transmis catre DIICOT, informeaza surse de la nivelul Ministerului Sanatatii, relateaza Agerpres.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Gheorghe Dinca nu mai putea intretine relatii intime

Anchetatorii au ajuns la concluzia ca Gheorghe Dinca nu mai putea intretine relatii intime, astfel ca minorele pe care le rapea erau pe post de trofee. Majoritatea persoanelor care au luat parte la ancheta au sustinut ca suspectul mortii Luizei este obsedat sexual. Care sunt marturiile socante aparute? Marturie socanta! Dinca nu mai putea intretine .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )