Libnet.ro
UNICEF

22:15

Stirile ProTV: Cazul Caracal. Ce au patit mai multe femei care au relatat la politie tentative de viol si rapire

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Cazul Caracal. Ce au patit mai multe femei care au relatat la politie tentative de viol si rapire

Dupa tragedia de la Caracal, cand Alexandra a cerut in zadar ajutor, tot mai multe femei din Romania vorbesc pe retelele de socializare despre experientele groaznice pe care le-au trait, atunci cand au apelat la autoritati. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Cazul care socheaza SUA. Descindere pe Insula Pedofiliei a omului de afaceri Jeffrey Epstein

Agenti ai FBI au efectuat luni un raid pe o mica insula americana din Caraibe care ii apartinea omului de afaceri Jeffrey Epstein, gasit mort in celula sambata dupa ce a fost inculpat pentru mai multe agresiuni asupra unor minore, relateaza AFP.

Placido Domingo, acuzat de hartuire sexuala de mai multe femei. Ce au povestit si cum se apara faimosul tenor

Noua femei il acuza pe tenorul spaniol Placido Domingo 78 de ani), una dintre cele mai importante figuri din istoria operei, de hartuire sexuala, potrivit El Pais.

Traian Basescu intervine in cazul Caracal: Dosarul va ajunge in zone sensibile cu demnitari

Traian Basescu a lansat o ipoteza halucinanta cu privire la cazul Caracal. Fostul presedinte al Romaniei sustine ca, pe masura ce anchetatorii vor audia tot mai multe persoane, va iesi la iveala implicarea multor demnitari locali si centrali in dosarul de trafic de persoane. Traian Basescu sustine ca in cazul Caracal ar fi implicati si .

CAZUL CARACAL Gheorghe Dinca a mai VIOLAT si BATUT o localnica. Un nou DOSAR pe masa anchetatorilor

Ies la iveala noi detalii in cazul Caracal. O femeie a declarat ca a fost violata de Gheorghe Dinca. Femeia in varsta de 49 de ani, din localitatea Brancoveni, fusese chemata de acesta sa il ajute, contra.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Gheorghe Dinca nu mai putea intretine relatii intime

Anchetatorii au ajuns la concluzia ca Gheorghe Dinca nu mai putea intretine relatii intime, astfel ca minorele pe care le rapea erau pe post de trofee. Majoritatea persoanelor care au luat parte la ancheta au sustinut ca suspectul mortii Luizei este obsedat sexual. Care sunt marturiile socante aparute? Marturie socanta! Dinca nu mai putea intretine .

CAZUL CARACAL. Presupusa amanta a lui Gheorghe Dinca, in fata anchetatorilor

Continua audierile in cazul Caracal. in fata anchetatorilor va ajunge luni si femeia care i-ar fi fost amanta lui Gheorghe Dinca, dupa ce sotia sa a plecat in Italia, potrivit RTV.

Dezvaluiri soc in cazul Caracal. Ce legatura avea matusa Alexandrei cu Gheorghe Dinca: Era destul de des in preajma lui

Noi detalii continua sa iasa la iveala legate de cazul Caracal! Un martor cheie o aduce in discutie pe matusa Alexandrei, spunand ca era destul de des in preajma lui Gheorghe Dinca. Martorul, care a preferat sa nu-i fie dezvaluita identitatea, a facut declaratii uluitoare. Dezvaluiri soc, in cazul Caracal, ale omului care l-a cunoscut .

Noi detalii in CAZUL CARACAL Telefonul Luizei Melencu a fost folosit miercuri noapte: De la politie ni s-a spus ca trebuie sa se verifice daca cineva a folosit cartela sau s-a dezactivat automat (FOTO)

Cazul Caracal se complica. Telefonul Luizei Melencu, una dintre victimele lui Gheorghe Dinca, ar fi fost folosit miercuri noapte. La ora 00. 56, numarul de telefon al Luizei, respectiv contul de WhatsApp, a iesit.

Paul Stanescu neaga implicarea sa in cazul Caracal: Nu stiu despre colegi, oameni politici

Paul Stanescu sustine ca nu are nicio legatura cu grupurile infractionale din judetul Olt si precizeaza ca organele statului sunt cele care trebuie sa se ocupe de cazul Caracal. Liderul PSD Olt precizeaza ca disolutia statului a avut loc in timupl mandatului de presedinte al lui Traian Basescu. Paul Stanescu neaga implicarea sa in cazul .

Document-soc in cazul Caracal. Manevra revoltatoare a procurorilor

Procurorul din cazul Caracal a deschis dosar penal abia dupa ce a urmarit o emisiune la televizor, nu dupa ce Alexandra a sunat la 112. Asta rezulta dintr-un document prezentat, miercuri, de Razvan Dumitrescu,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )