Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cazul Caracal, in presa internationala: Stirea despre demiterea Ecaterinei Andronescu de la Ministerul Educatiei, cea mai citita de pe site-ul BBC (VIDEO)

B1 B1,
Cazul Caracal, in presa internationala: Stirea despre demiterea Ecaterinei Andronescu de la Ministerul Educatiei, cea mai citita de pe site-ul BBC (VIDEO)

Scandalul si revolta cetatenilor la adresa autoritatilor dupa drama din Caracal sunt dezbatute si de jurnalistii de la BBC. Acestia au mentionat si demiterea Ecaterinei Andronescu din fruntea Ministerului. continuă pe B1

Cazul Caracal, in presa internationala. BBC aloca un spatiu amplu cercetarilor de la noi

Cazul disparitiei tinerelor Alexandra Macesanu si Luiza Melencu a ajuns sa fie dezbatut si in presa straina. BBC aloca un spatiu mare cercetarilor de la noi din tara asupra disparitiei tinerei si a felului in care au reactionat institutiile in acest caz. De altfel, in materialul realizat, este mentionata si demisia ministrului de interne si .

VIDEO Demiterea Ecaterinei Andronescu, pe fondul Cazului Caracal, cea mai citita stire pe BBC News

Demiterea ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, ca urmare a declaratiilor sale referitoare la Cazul Caracal a ajuns si in presa internationala, fiind cea mai citita stire pe site-ul BBC News.

Ciolos, mesaj pentru Dancila dupa demiterea Ecaterinei Andronescu: Un exponent PSD ar fi putut fi un factor de schimbare daca ar fi realizat nevoia de reforma interioara in partid

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, reactioneaza dupa demiterea ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, si ii transmite premierului Viorica Dancila ca avea motive sa o schimbe pe Andronescu daca ar fi analizat cu adevarat cum functioneaza Ministerul Educatiei si cat de relevante au fost deciziile acesteia. Fostul premier ii mai transmite Vioricai Dancila ca, daca chiar ar fi fost interesata de durerea oamenilor in cazul Caracal, ar fi inceput in primul rand o reforma in propriul partid inainte de a veni sa dea lectii de moralitate.

Demiterea Ecaterinei Andronescu, cea mai citita stire de pe site-ul BBC

Stirea cu privire la demiterea Ecaterinei Andronescu din functia de ministru al Educatiei a ajuns cea mai citita stire de pe siteul BBC.

Reactia lui Cristian Tudor Popescu, dupa demiterea Ecaterinei Andronescu: Gesturi isterice, de campanie!

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a fost demisa de Viorica Dancila dupa o declaratie, la Antena 3, in care sustine ca a invatat de acasa sa nu se urce in nicio masina straina. Reactia gazetarului Cristian Tudor Popescu. Ce fundament considera jurnalistul ca a avut actiunea premierului de a o demite pe Andronescu? Reactia lui Cristian .

Viorica Dancila, declaratii despre cazul Caracal: Lupta impotriva coruptiei trebuie sa continue

Viorica Dancila a facut declaratii de presa, la Palatul Victoriei, cu privire la tragedia de la Caracal. Premierul Romaniei a anuntat ca a hotarat convocarea Parlamentului intr-o sesiune extraordinara pentru a lua masuri imediate. Viorica Dancila a facut declaratii despre cazul Caracal Anuntul regasit pe site-ul Guvernului nu mentioneaza care va fi subiectul declaratiilor, dar .

Subiectele zilei: Noi stenograme din cazul Caracal; Caz asemanator celui din Caracal, in aceeasi zi. Politistii au salvat o fata din Huedin sechestrata si obligata sa se prostitueze

Tragedia de la Caracal scoate la iveala si alte dosare. Doi parinti din Barlad asteapta, de un an si jumatate, sa afle unde e fiica lor. Noi stenograme din cazul Caracal. Viorel Vasilica Florescu, politistul de la 112 care i-a raspuns Alexandrei Macesanu, a vorbit in noaptea de dupa apelul fetei si cu o vecina ingrijorata.

Ipoteza horror, in cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, cerere inedita catre procurori

Ancheta in cazul Caracal se adanceste in abis, astfel ca va trece de granita. FBI intra pe fir. Apar noi ipoteze, iar avocatul familiei primei presupuse victime, Luiza Melencu, a facut o cerere neasteptata catre procurori. Ipoteza horror, in cazul Caracal Mama si bunicul primei presupuse victime, disparuta in luna aprilie in Caracal, Luiza Melencu, .

Deputatul PNL Mara Mares cere demisia ministrului Ecaterina Andronescu pentru comentariile in Cazul Caracal: Afirmatia este similara cu declaratii de tipul avea fusta prea scurta

Deputatul PNL Mara Mares ii cere demisia ministrului Educatiei Ecaterina Andronescu, dupa ce aceasta a declarat, referitor la Cazul Caracal, ca a invatat de acasa sa nu se urce cu un strain intr-o masina.

Adriana Saftoiu: Exista o complicitate intre autoritati si retelele de trafic de persoane. Institutiile trag de timp in ancheta privind Cazul Caracal

Autoritati ale statului sunt in complicitate cu retele de trafic de persoane, declara la RFI deputata PNL Adriana Saftoiu, care nu exclude ipoteza unei musamalizari in cazul Caracal.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2117 seconds )