Libnet.ro
UNICEF

01:05

Demiterea Ecaterinei Andronescu, cea mai citita stire de pe site-ul BBC

Adevărul Adevărul,
Demiterea Ecaterinei Andronescu, cea mai citita stire de pe site-ul BBC

Stirea cu privire la demiterea Ecaterinei Andronescu din functia de ministru al Educatiei a ajuns cea mai citita stire de pe siteul BBC. continuă pe Adevărul

VIDEO Demiterea Ecaterinei Andronescu, pe fondul Cazului Caracal, cea mai citita stire pe BBC News

Demiterea ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, ca urmare a declaratiilor sale referitoare la Cazul Caracal a ajuns si in presa internationala, fiind cea mai citita stire pe site-ul BBC News.

Reactia lui Cristian Tudor Popescu, dupa demiterea Ecaterinei Andronescu: Gesturi isterice, de campanie!

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a fost demisa de Viorica Dancila dupa o declaratie, la Antena 3, in care sustine ca a invatat de acasa sa nu se urce in nicio masina straina. Reactia gazetarului Cristian Tudor Popescu. Ce fundament considera jurnalistul ca a avut actiunea premierului de a o demite pe Andronescu? Reactia lui Cristian .

Ciolos, mesaj pentru Dancila dupa demiterea Ecaterinei Andronescu: Un exponent PSD ar fi putut fi un factor de schimbare daca ar fi realizat nevoia de reforma interioara in partid

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, reactioneaza dupa demiterea ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, si ii transmite premierului Viorica Dancila ca avea motive sa o schimbe pe Andronescu daca ar fi analizat cu adevarat cum functioneaza Ministerul Educatiei si cat de relevante au fost deciziile acesteia. Fostul premier ii mai transmite Vioricai Dancila ca, daca chiar ar fi fost interesata de durerea oamenilor in cazul Caracal, ar fi inceput in primul rand o reforma in propriul partid inainte de a veni sa dea lectii de moralitate.

Cazul Caracal, in presa internationala: Stirea despre demiterea Ecaterinei Andronescu de la Ministerul Educatiei, cea mai citita de pe site-ul BBC (VIDEO)

Scandalul si revolta cetatenilor la adresa autoritatilor dupa drama din Caracal sunt dezbatute si de jurnalistii de la BBC. Acestia au mentionat si demiterea Ecaterinei Andronescu din fruntea Ministerului.

Reactia Ecaterinei Andronescu, dupa ce Viorica Dancila a dat-o afara. Am aflat de la televizor!

Iata prima reactie a Ecaterinei Andronescu, dupa ce a fost demisa de Viorica Dancila din functia de ministru al Educatiei! Aceasta se pare ca a aflat de la televizor de cele petrecute. Ecaterina Adronescu, reactie dupa ce Dancila a dat-o afara Afirmatiile de-a dreptul revoltatoare in ochii oricarui roman, numai in ochii fostului minsitru al .

CEA MAI MARE CAPTURA DIN GERMANIA: Autoritatile germane au confiscat 5 tone de cocaina

Autoritatile germane au anuntat ca au confiscat 5 tone de cocaina in valoare de peste un miliard de dolari, cea mai mare captura din istoria tarii, potrivit CNN.

incaperea secreta din cea mai veche biserica din Targu Jiu. Nu este doar o legenda

Biserica cu hramul Adormirea Maicii Domnului din cartierul Vadeni, din Targu Jiu, este cel mai vechi lacas de cult din oras, dar si cea mai veche biserica de zid din judetul Gorj.

Business report: Tara in care traieste cea mai mare comunitate de romani se apropie de recesiune; Cum atrag vecinii bulgari investitii gigant in tara: Daca Volkswagen nu alege Bulgaria, demaram negocieri cu Hyundai

Telegondola din statiunea Borsa va fi construita de un consortiu de firme romanesti si straine. Licitatia pentru lucrarile de executie a telegondolei din statiunea montana Borsa, situata la poalele Muntilor Rodnei, a fost castigata de. Dacia, campioana Europei in ce priveste cresterea cotei de piata. Ce procentaj a obtinut. Constructorul din Mioveni se poate lauda cu cea mai mare crestere.

Cea mai mare pensie de serviciu platita in Romania: 73.890 de lei brut

Cea mai mare pensie de serviciu platita de Casa Nationala de Pensii Publice este de 73. 890 de lei brut si apartine unui fost magistrat. Datele au fost comunicate de Ministerul Muncii la o interpelare a deputatului PNL Florin Roman.

El este romanul care incaseaza cea mai mare pensie din Romania: Un fost procurorur comunist si comandat de penitenciar incaseaza circa 15.000 de euro

Gheorghe Balasoiu, fost procuror comunist si fost comandat al Penitenicarului Colibasi, este romanul care incaseaza cea mai mare pensie. Conform unui raspuns al Ministerului Muncii, la solicitarea liberalului Fl.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )