Libnet.ro
UNICEF

14:00

CAZUL CARACAL. S-a gasit telefonul de pe care Dinca a sunat familia Luizei. Avocat: Era la o alta familie (VIDEO)

B1 B1,
CAZUL CARACAL. S-a gasit telefonul de pe care Dinca a sunat familia Luizei. Avocat: Era la o alta familie (VIDEO)

Noi detalii in cazul Caracal. Anchetatorii au gasit, miercuri, telefonul de pe care Gheorghe Dinca a sunat familia Luizei, a declarat avocatul Tonel Pop. intre timp, si telefonul Alexandrei, cea de-a doua. continuă pe B1

Cazul Caracal: A fost gasit telefonul pe care Dinca l-a folosit sa sune familia Luizei

Avocatul Tonel Pop a anuntat miercuri ca anchetatorii au gasit un al patrulea telefon, de pe care Gh.

Cazul Caracal.Avocat: S-au gasit noi fragmente de oase de natura umana, in interior. Anchetatorii au gasit telefonul de pe care Dinca a sunat familia Luizei

Dupa ce anchetatorii au reluat, miercuri, verificarile la locuinta lui Gheorghe Dinca, avocatul familiei Luizei, Tonel Pop a declarat ca au fost gasite noi fragmente de oase de natura umana si un al patrulea telefon, de pe care Dinca i-a sunat pe parintii Luizei. Tot acesta sustine ca Dinca are acces la toate informatiile prin avocatii sai.

Cazul Caracal. Ce au mai gasit anchetatorii in Casa Groazei

In cazul crimelor din Caracal, anchetatorii au trecut, miercuri, la verificarea eventualelor catacombe din gospodaria lui Gheorghe Dinca, dar au inceput si expertizarea informatica a gadgeturilor ridicate din dosar. in plus, fragmentele osoase ridicate in cursul zilei de marti au ajuns la legistii de la Bucuresti pentru a fi analizate.

Cazul Caracal. Fost ofiter de politie judiciara: Dinca are mai multe victime pe constiinta

Fostul ofiter de politie judiciara, Valeriu Suhan, acuza ca amneziile lui Dinca sunt false si ca acesta se afla intr-o faza de negare si de respingere a crimelor comise. Mai mult, Suhan sustine ca Dinca sa nu vrea sa dea detalii despre cele doua crime deoarece are mai multe victime pe constiinta.

Rasturnare de situatie in cazul criminalului din Caracal. Anchetatorii au gasit telefonul de pe care a sunat Dinca la familia Luizei

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a declarat ca anchetatorii au gasit inca un telefon a lui Gheorghe Dinca si ar fi chiar cel de pe care l-a sunat pe bunicul Luizei. Stire in curs.

Zece erori criminale in cazul Caracal. Acestea sunt greselile fatale ale anchetatorilor

Oana Zamfir a prezentat, la Antena 3, zece erori criminale in cazul Caracal. Modul in care este construit intregul sistem 112! 2. Neidentificarea criminalului inca din cazul disparitiei Luizei, in con.

UPDATE Cazul Caracal. A treia zi de cercetari la locuinta lui Gheorghe Dinca O femeie a sesizat Politia ca a gasit haine langa locul unde a fost cautat telefonul Luizei

Anchetatorii au revenit, duminica, pentru a treia zi la rand, la casa lui Gheorghe Dinca, de unde sambata au fost ridicate noi fragmente osoase si probe biologice. De asemenea, cu o zi in urma procurorii si politistii au cautat fara rezultat telefonul mobil al Luizei, pe care Dinca a sustinut ca l-a aruncat intr-un lan de floarea-soarelui. 50 Hainele ridicate de pe campul situat intre Caracal si Craiova nu sunt ale LuizeiUPDATE 11. 52 Anchetatorii verifica podul casei lui Gheorghe Dinca, de unde au ridicat noi probe in anchetaUPDATE O femeie a sesizat Politia ca a gasit haine langa locul unde a fost cautat telefonul Luizei, iar anchetatorii fac verificari acolo.

Cazul Caracal. Ce au descoperit anchetatorii in telefoanele lui Dinca

Gheorghe Dinca le oferea oamenilor cu care avea treaba cartele prepay si vecinii vorbeau cu el de pe un numar pe care il stiau cu totii. in urma perchezitiilor, anchetatorii nu au gasit SMS-uri sau imagini relevante pentru ancheta pe cele trei telefoane din casa criminalului. Dinca ar mai fi avut si un al patrulea telefon pe care ar fi reusit sa-l distruga inainte de venirea anchetatorilor, conform unor surse din ancheta.

Cazul Caracal. Ce a dezvaluit fiica lui Gheorghe Dinca despre viata de familie a criminalului

Fiica lui Gheorghe Dinca, suspectul principal in cazul disparitiei a doua tinere la Caracal, neaga ca tatal ei ar fi fost violent in familie. Femeia sustine ca nu face parte dintr-o retea de trafic cu minore si la acuzatia de furt dintr-o farmacie a spus ca se infloreste mult.

Detectivul Mihai Belu, despre cazul din Caracal: Astazi, pentru prima oara, Dinca a avut de-a face cu niste anchetatori. A luat cam mult oficialilor sa trimita niste anchetatori cu experienta

Detectivul Mihai Belu a declarat in direct la Antena 3 faptul ca se vede ca au fost schimbati anchetatorii in cazul Caracal fiindca asa au aparut si primele rezultatele concrete. Astazi, pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )