Libnet.ro
UNICEF

06:30

Rasturnare de situatie in cazul criminalului din Caracal. Anchetatorii au gasit telefonul de pe care a sunat Dinca la familia Luizei

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul criminalului din Caracal. Anchetatorii au gasit telefonul de pe care a sunat Dinca la familia Luizei

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a declarat ca anchetatorii au gasit inca un telefon a lui Gheorghe Dinca si ar fi chiar cel de pe care l-a sunat pe bunicul Luizei. Stire in curs. continuă pe Antena3

Noi cautari in cazul monstrului din Caracal. Anchetatorii cauta telefonul Luizei, intr-un lan de floarea soarelui

Politistii se reintorc in Casa Groazei din Caracal pentru a relua cercetarile, iar cateva fire de par care nu apartint Luizei sau Alexandrei deschid noi piste pentru anchetatori. Testele ADN vor fi cele care.

Cercetarile in casa criminalului din Caracal continua si azi. Dinca le-ar fi aruncat fetelor bani pe bancheta din spate

A patra zi de verificari pentru anchetatori in cazul Caracal! Oameni legii au revenit, luni 5 august, in casa lui Gheorghe Dinca, pentru continuarea cercetarilor. Acestia incerca astfel sa afle daca, in afara de Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, mai exista si alte victime. A patra zi de cercetari in casa criminalului din Caracal .

Procedurile in cazul crimelor din Caracal continua. Telefoanele gastie de anchetatori in casa lui Dinca, perchezitionate informatic

Marti are loc perchezitia informatica a celor trei telefoane gasite de anchetatori in casa monstrului din Caracal. Aparatele vor fi expertizate chiar la Caracal, pentru ca anchetatorii au stabilit ca.

EXCLUSIV. Daniela Dinca, fiica criminalului din Caracal: Nu am nimic de ascuns. Tatal meu nu a fost violent

Daniela Dinca, fiica monstrului din Caracal, a facut declaratii pentru Antena 3 cu privire la tatal si la crima pe care a savarsit-o. Aceasta a spus ca nu a reusit sa vorbeasca cu el si ca nu.

Strigator la cer! Avocatul criminalului din Caracal se plange ca Dinca primeste apa prea calda

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a facut o declaratie revoltatoare, in direct, la Antena 3. Acesta se plange ca criminalul din Caracal primeste apa calda in inchisoare. Dinca e extrem de.

EXPERIMENT in premiera in cazul crimelor din Caracal. Antena 3 dezleaga unul dintre misterele din casa groazei. Putea Dinca sa incinereze victimele? VIDEO

Antena 3 a incercat sa desluseasca unul dintre misterele crimelor de la Caracal. Gheorghe Dinca le-a spus anchetatorilor ca a incinerat corpul Alexandrei pentru a nu putea fi gasita. Antena 3 afacut .

De necrezut! S-a aflat legatura dintre CAZUL ELODIA si cel al CRIMELOR DIN CARACAL! Nimeni nu se astepta la asta

Cazul crimelor din Caracal care a socat Romania in ultimele saptamani are multe asemanari cu un alt caz care a cutremurat intreaga tara! Este vorba despre disparitia Elodiei Ghinescu. in cazul.

Cum vrea Gheorghe Dinca sa scape cat mai ieftin in cazul crimelor din Caracal

Gheorghe Dinca a marturisit ca le-a lovit pe fete, la furie, fara intentia de a le ucide si spera ca va fi acuzat de loviri cauzatoare de moarte, infractiune pentru care pedeapsa pleaca de la 6 ani de.

Mihai Fifor, masuri drastice dupa cazul mortilor din Caracal: Am cerut fiecarui inspector-sef de polisie sa facp o evaluare riguroasa

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a anuntat, luni, ca a solicitat inspectorilor-sefi de politie sa prezinte o evaluare riguroasa a activitatii. Am cerut fiecarui inspector-sef.

Cazul Caracal. Ce au mai gasit anchetatorii in Casa Groazei

In cazul crimelor din Caracal, anchetatorii au trecut, miercuri, la verificarea eventualelor catacombe din gospodaria lui Gheorghe Dinca, dar au inceput si expertizarea informatica a gadgeturilor ridicate din dosar. in plus, fragmentele osoase ridicate in cursul zilei de marti au ajuns la legistii de la Bucuresti pentru a fi analizate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,293 seconds )