Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ce stie sotia lui Gheorghe Dinca despre ororile din casa. Avocat: Ar trebui audiata!

Antena3 Antena3,
Ce stie sotia lui Gheorghe Dinca despre ororile din casa. Avocat: Ar trebui audiata!

Din datele adunate de anchetatori reiese ca sotia monstrului din Caracal, Elena Dinca, a sosit in tara pe 26 aprilie si a stat cel putin o luna in casa ororilor. Luiza Melencu a fost rapita pe 14 aprilie. continuă pe Antena3

Avocatul Tonel Pop, ipoteza-soc: Sotia lui Gheorghe Dinca s-ar fi aflat in casa groazei in momentul rapirii Alexandrei

Avocatul Tonel Pop a lansat, luni, o ipoteza socanta in ceea ce priveste familia lui Gheorghe Dinca. Acesta spune ca sotia monstrului din Caracal ar fi putut sa se afle in casa atunci cand fetele au fost r.

Cine ar putea fi a treia victima a lui Gheorghe Dinca. Indiciile gasite de anchetatori, la Caracal

O noua zi de ancheta, noi indicii, noi victime. Este posibil ca o a treia persoana sa fi ajuns in mainile lui Gheorghe Dinca. Despre cine este vorba? Ce s-a descoperit in masina principalului suspect in cazul de la Caracal? Cine ar putea fi a treia victima a lui Gheorghe Dinca O varianta socanta prinde .

Dezvaluirile care dau peste cap ancheta de la Caracal: Gheorghe Dinca e protejat de clanurile din Olt

Alexandru Cumpanasu a venit cu noi informatii privind cazul din Caracal. Unchiul Alexandrei sustine ca Gheorghe Dinca beneficiaza de protectie din partea clanurilor din Olt. Eu merg din prima zi pe.

Gheorghe Dinca, declaratie socanta: Luiza a venit la mine acasa de bunavoie. Am lovit-o, apoi am resuscitat-o

Gheorghe Dinca sustine ca Luiza a venit acasa la el de bunavoie. Criminalul din Caracal a mai declarat ca a lovit-o, apoi a resucitat-o. Cat despre Alexandra, Gheorghe Dinca a declarat ca fata nu a vrut sa.

Fiica lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri incredibile: Sa zicem ca sunt fiica unui criminal. DIICOT m-a audiat sase zile la rand

Fiica lui Gheorghe Dinca a facut noi dezvaluiri despre tatal ei. Am avut un soc cand am aflat stirea. Cand am aflat, l-am sunat pe fratele meu. Am fost la Politie. Am dat declaratii. Am stat la.

Incendiar! Gheorghe Dinca a facut ravagii in celula! Si-a iesit din minti cand a vrut sa se uite la televizor! E strigator la cer...

Informatii incendiare au iesit la iveala despre comportamentul lui Gheorghe Dinca in celula! Monstrul din Caracal isi manifesta, permanent, nemultumirea din cauza ca nu beneficiaza de un.

Digi24: Gheorghe Dinca, un profil atipic de criminal. Ce spun specialistii

Gheorghe Dinca este un criminal atipic! Cel putin asta reiese daca suprapunem datele pe care le stim pana acum despre cazul Caracal cu profilul ucigasului, asa cum reiese el dintr-un studiu facut de Parchetul General.

Ipoteza-soc: Lista victimelor lui Gheorghe Dinca ar putea fi mult mai lunga. Avocat: Exista destule probe!

Avocatul familiei Luizei Melencu vine cu o pista bomba: ar putea fi vorba despre o a treia victima a lui Gheorghe Dinca acolo, in padure. Este posibil ca lista victimelor monstrului din Caracal sa fie mult mai .

Copiii lui Gheorghe Dinca nu mai vor sa auda de el - Mesajultransmis tatalui lor

Copiii lui Gheorghe Dinca nu vor sa mai tina legatura cu tatal lor, pana nu afla verdictul final in cazul crimelor din Caracal. Conform unor surse din preajma familiei lui Gheorghe Dinca, acesta ar fi fost.

Noi imagini cu Gheorghe Dinca la casa groazei

Antena 3 a prezentat noi imagini cu Gheorghe Dinca in timpul cercetarilor de la casa groazei. Criminalul asista la ancheta si priveste cum investigatorii sapa cu un excavator in cele 32 de puncte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )