Libnet.ro
UNICEF

21:30

CAZUL CARACAL Testul cu poligraf al lui Gheorghe Dinca, amanat. Anchetatorii au decis reluarea cercetarilor din locuinta lui (VIDEO)

B1 B1,
CAZUL CARACAL Testul cu poligraf al lui Gheorghe Dinca, amanat. Anchetatorii au decis reluarea cercetarilor din locuinta lui (VIDEO)

Procurorii DIICOT s-au razgandit si au decis reluarea, de vineri, a cercetarilorin locuinta lui Gheorghe Dinca, asta desi initial acesta era programat pentru testul cu poligraful, relateaza. continuă pe B1

Protest la Caracal, dupa crimele lui Gheorghe Dinca. Sute de oameni cer o explicatie

Sute de persoane, printre care si colegi ai Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani, din Dobrosloveni, care ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinca, participa miercuri, la Caracal, la un miting in.

CRIME iN SERIE LA CARACAL Ce ar fi facut Gheorghe Dinca in prima parte a zilei de 25 iulie, in timp ce Alexandra cerea cu disperare ajutorul la 112

Apar noi informatii despre ce a facut Gheorghe Dinca in prima parte a zilei de 25 iulie, atunci cand Alexandra a sunat la 112 pentru a cere ajutorul autoritatilor, spunand ca a fost rapita, violata si este.

Rasturnare de situatie in ancheta de la Caracal. Ce le-a spus Gheorghe Dinca anchetatorilor si care etapa va fi amanata

Gheorghe Dinca, suspectul in cazul rapirilor din Caracal, a ajuns in noaptea de joi spre vineri din nou in fata anchetatorilor pentru audieri. De aceasta data, el s-a aflat la sediul central DIICOT, unde a facut declaratii despre cele intamplate cu tinerele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. Ce a spus de aceasta data Gheorghe Dinca .

Noi imagini in cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dinca a fost vazut in mall

Antena 3 a obtinut noi imagini exclusive din Casa Groazei din Caracal, dar si imaginicu Gheorghe Dinca, inainte ca Alexandra sa sune la 112. Gheoghe Dinca a fost surprins cand intra intr-un.

Ce spune expertiza grafologica despre suspectul de la Caracal. Profilul psihologic al lui Gheorghe Dinca

Un grafolog cu 25 de experienta in spate i-a facut expertiza grafologica a criminalului care a redevenit suspect principal in cazul Caracal din cauza lipsei de dovezi. Ce sustine specialistul despre profilul psihologic al barbatului de 65 de ani? Expertiza grafologica a suspectului Gheorghe Dinca Grafologul Mihai-Constantin Dianu a realizat o analiza a personalitatii suspectului .

Cazul Caracal: Se reiau cercetarile la locuinta lui Dinca

Procurorii DIICOT reiau vineri cercetarile in locuinta lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in ca.

CAZUL CARACAL Momentul in care Sorin Ovidiu Balan e intrerupt la Antena 1, dupa ce un localnic se apucase sa spuna ca POLITIA racoleaza tinere si le duce la BELINA pentru orgiile sexuale ale lui Liviu DRAGNEA (VIDEO)

Declaratii soc, in direct la tv, facute de catre un localnic din Caracal. in fata casei monstrului Gheorghe Dinca, barbatul a declarat pentru Sorin Ovidiu Balan, trimisul special al Antenei 1 in zona, ca.

Sora criminalului de la Caracal ii ia apararea. De ce crede ca a ucis Gheorghe Dinca fara pic de mila

Sora criminalului de la Caracal ii ia apararea fratelui sau. Ce scuza i-a gasit Jana Barbulescu pentru teribilele fapte? Cu toate ca locuieste la doar jumatate de ora de mers pe jos de casa lui Dinca, aceasta nu l-a mai vizitat de mai bine de 20 de ani. Sora criminalului de la Caracal ii ia .

Numere de telefon ale politistilor si interlopilor din Caracal, gasite in telefonul lui Gheorghe Dinca. Cum se explica asta

Ancheta continua si in cursul zilei de miercuri. Oamenii legii primesc noi piste, seful DIICOT nu exclude directiile venite din presa, iar pana in acest moment nu sunt nici macar concluzii preliminare ale testelor genetice si antropologice ale fragmentelor osoase gasite la fata locului. Numarul de telefon al lui Dinca a fost controlat abia acum.

Ce se intampla dincolo de gardurile locuintei lui Gheorghe Dinca. Imagini actuale de la locul crimelor din Caracal

Antena 3 a obtinut noi imagini exclusive din Casa Groazei din Caracal, dar si imaginicu Gheorghe Dinca, inainte ca Alexandra sa sune la 112. Politistii si Jandarmerii s-au intors la asa.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )