Libnet.ro
UNICEF

01:06

Sora criminalului de la Caracal ii ia apararea. De ce crede ca a ucis Gheorghe Dinca fara pic de mila

Playtech Playtech,
Sora criminalului de la Caracal ii ia apararea. De ce crede ca a ucis Gheorghe Dinca fara pic de mila

Sora criminalului de la Caracal ii ia apararea fratelui sau. Ce scuza i-a gasit Jana Barbulescu pentru teribilele fapte? Cu toate ca locuieste la doar jumatate de ora de mers pe jos de casa lui Dinca, aceasta nu l-a mai vizitat de mai bine de 20 de ani. Sora criminalului de la Caracal ii ia . continuă pe Playtech

Sora criminalului din Caracal crede ca fratele ei este nevinovat: Sigur a declarat asa sa scape. ii e frica sa spuna adevarul

Sora lui Gheorghe Dinca este convinsa ca fratele ei este nevinovat si declaratiile facute in fata anchetatorilor ar ascunde alti oameni implicati in acest caz.

Marturia cutremuratoare a criminalului Gheorghe Dinca, despre Luiza fata disparuta in luna aprilie. A violat-o timp de 3 luni, iar apoi a ucis-o

Inainte de Alexandra Macesanu, o alta tanara pe nume Luiza Melencu i-a cazut victima criminalului Gheorghe Dinca. in urma audierilor care au avut loc, anchetatorii au descoperit ce s-a intamplat cu tanara disparuta in urma cu aproape patru luni. Luiza Melencu, o alta victima a criminalului din Caracal pe 14 aprilie 2019 este data in .

Sora lui Gheorghe Dinca rupe tacerea: De la asta i s-a tras! Nici pentru el nu a fost usor!

Sora vitrega a lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, Ioana Barbulescu, crede ca fratele ei nu era in stare sa faca asa ceva. Am si plans, nu mai am pofta nici sa mai mananc. Eu nu cred ca a.

Ce se intampla cu Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimei oribile de la Caracal: DIICOT a facut anuntul

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal despre care se crede ca este un criminal in serie, a ajuns pe mainile politistilor. El a fost scos cu duba Politiei din casa in care se presupune ca le-a ucis cu brutalitate pe cele doua adolescente. ACTUALIZARE: Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis, .

Gheorghe Dinca a lucrat opt ani la spitalul din Caracal! Dezvaluiri din trecutul criminalului

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal a lucrat timp de 8 ani in spitalul din oras. Barbatul a fost geamgiu. Da, Gheorghe Dinca a lucrat la spitalul din Caracal timp de opt ani, intre 1984 si 1992. N-a lucra.

Familia lui Gheorghe Dinca, luata prin surprindere de faptele criminalului din Caracal: A fost un tata exemplar

Bogdan Alexandru, avocatul desemnat de Baroul Dolj sa-l apere din oficiu pe presupusul criminal de la Caracal, le-a declarat la Craiova jurnalistilor ca membrii familiei lui Gheorghe Dinca sunt profund indurerati.

Criminalului din Caracal i s-a facut rau. Audierea lui Gheorghe Dinca de la DIICOT a fost intrerupta. Va fi reluata dupa ora 8

Gheorghe Dinca a ajuns in urma cu mai mult de o ora la sediul DIICOT Craiova, la audieri, unde da detalii referitoare la .

Detaliu uluitor in cazul criminalului din Caracal! Ce s-a gasit pe pielea lui Gheorghe Dinca

Gheorghe Dinca a declarat ca nu o cunoaste pe Alexandra Macesanu si neaga acuzatiile aduse. Presupusul criminal s-a intors in cursul serii de 27 iulie in casa din care Alexandra a sunat disperata dupa.

Reconstituirea crimei de la Caracal. Anchetatorii se intorc luni la casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii se intorc astazi la casa lui Gheorghe Dinca unde acesta a recunoscut ca a ucis cele doua fete pe care le rapise. in timpul audierilor, barbatul le-a povestit procurorilor cum le-a omorat pe tinere. Ultima dintre ele, Alexandra, a fost ucisa cand a fost descoperita cu telefonul de pe care sunase la 112. DIICOT: Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra joi la pranz, dupa ce a suprins-o cu telefonul in mana. Cazul Caracal: Gheorghe Dinca a recunoscut ambele crime Avocat: El a dat detalii despre modul in care le-a ucis pe feteAudierea lui Dinca a fost intrerupta, pentru ca i s-ar fi facut rau Avocat: A cedat din cauza remuscarilor, are pareri de rau pentru faptele sale.

ULTIMA ORA Criminalul din Caracal si-a recunoscut ambele crime: ce detalii a oferit Gheorghe Dinca

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, si-a recunoscut ambele crime. Anuntul a fost facut duminica de avocatul acestuia, care a precizat ca barbatul a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua adolescente, Alexandra si Luiza, date disparute. Gheorghe Dinca a recunoscut ca a comis cele doua crime. Barbatul in varsta de 66 de ani a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )