Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cazul care arata ca noul coronavirus se transmite prin aerosoli

Adevărul Adevărul,
Cazul care arata ca noul coronavirus se transmite prin aerosoli

In luna ianuarie, la inceputul a ceea ce avea sa devina pandemia de COVID-19, un pasager infectat si asimptomatic a contaminat o treime din persoanele care au calatorit mai putin de o ora intr-un autocar slab aerisit, un nou indiciu ca noul coronavirus este foarte probabil transmisibil prin aerosoli. continuă pe Adevărul

Primaria Capitalei va acorda 500 de vouchere in valoare de 4.800 de leibeneficiar persoanelor care s-au vindecat de noul coronavirus si doneaza plasma

Primaria Capitalei a lansat marti proiectul Doneaza plasma, salveaza viata prin care va acorda un sprijin financiar in valoare de 4. 800 de leibeneficiar, sub forma unui pachet de vouchere, persoanelor care s-au vindecat de noul coronavirus. Proiectul este bugetat pentru 500 de donatori, iar vocherele pot fi utilizate pentru achizitionarea de servicii medicale si medicamente, precum si de alimente.

Un caz scoala al transmiterii COVID-19 prin aerosoli: autocarul chinezesc

In luna ianuarie, la inceputul a ceea ce avea sa devina pandemia de COVID-19, un pasager infectat si asimptomatic a contaminat o treime din persoanele care au calatorit mai putin de o ora intr-un autocar slab aerisit, un nou indiciu ca noul coronavirus este foarte probabil transmisibil prin aerosoli.

Soc in lumea fotbalului! Neymar a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Care e starea brazilianului

Temerile oficialilor de la PSG au fost confirmate. Neymar jr. a fost astazi testat pozitiv cu noul coronavirus, anunta jurnalistii de la LEquipe. la fel ca si alti trei colegi ai sai de la campioana Frantei. Leandro Paredes si Angel Di Maria sunt ceilalti jucatori depistati pozitiv. Din primele informatii oferite de sursa citata, cei .

inca un medic infectat cu noul coronavirus a murit. Lucra la clinica de hematologie din Mures

A murit medicul din Mures, care era infectat cu noul coronavirus si pentru care fusese adusa plasma cu elicopterul, intr-o incercare disperata de a i se salva viata.

Fostul prim-ministru al Italiei, Silvio Berlusconi, este infectat cu noul coronavirus

Fostul prim-ministru al Italiei, Silvio Berlusconi, a anuntat ca a fost infectat cu noul coronavirus. Actualul lider al partidului Forza Italia se afla in casa sa din Arcore, Lombardia. Potrivit medicului sau, Berlusconi este asimptomatic.

Neymar a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, dupa ce s-a intors dintr-o vacanta in Ibiza

Paris Saint-Germain a anuntat ca trei dintre vedetele echipei au fost confirmate cu noul coronavirus. Cei trei jucatori infectati sunt Neymar, Paredes si Di Maria, potrivit LEquipe. Conducerea clubului sportiv crede ca cei trei s-au infectat dupa o vacanta in Ibiza.

1.298 de noi imbolnaviri si 40 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. 519 pacienti se afla la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, miercuri, la 89. 891de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1. 298de noi imbolnaviri din 26. 543de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 3. 721 dedecese, din care 40 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 519.

Angajati ai Ambasadei Romaniei la Londra si Centralei MAE, depistati pozitiv cu noul coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca un angajat cu functie de executie din cadrul Centralei MAE si un angajat al Ambasadei Romaniei la Londra au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus.

755 de noi imbolnaviri si 43 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. Record de pacienti la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, luni, la 87. 540de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 755de noi imbolnaviri din 6. 943de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 3. 621 dedecese, din care 43 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 506.

Medicii si activistii din Hong Kong cer boicotarea testarii in masa pentru noul coronavirus

Un sindicat pro-democratie al lucratorilor medicali si mai multi activisti din Hong Kong au facut apel duminica pentru boicotarea planului guvernului referitor la testarea in masa pentru noul coronavirus, la care urmeaza sa participe si personal medical din China continentala, relateaza Reuters, conform news. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )