Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cazul Coltescu: o festa a limbii romane

Adevărul Adevărul,
Cazul Coltescu: o festa a limbii romane

Scandalul din jurul arbitrului roman Sebastian Coltescu este genul de incident straniu, care se naste din senin si din vina nimanui, dar care, prin deznodamantul sau, poate produce consecinte incalculabile: vom putem masura cu precizie micrometrica pana unde au ajuns excesele corectitudinii politice. continuă pe Adevărul

Radu Banciu, reactie furioasa dupa cazul Coltescu. Mbappe e analfabet, Hotugan nu are ce cauta in cupele europene

Acuzele de rasism care i-au fost aduse lui Sebastian Coltescu dupa incidentele de la PSG Basaksehir au fost comentate si de Radu Banciu. Cunoscutul prezentator TV a luat la tinta pe toata lumea. Nu i-a iertat pe Coltescu si Hategan, dar a fost extrem de dur si la adresa celor mai importanti fotbalisti de .

Cazul Coltescu, la un an de la scandalul de rasism iscat pe Arena Nationala. UEFA a decis ca acuzatiile la adresa romanilor sunt nefondate

Romania este mentionata in presa internationala, dupa scandalul iscat in meciul dintre PSG si Istanbul Basaksehir, din UEFA Champions League. Turcii l-au acuzat de rasism pe Sebastian Coltescu, iar partida a .

Marica, reactie dura in cazul Coltescu: Bai, nu va mai cereti scuze in numele meu

Fostul international Ciprian Marica este de parere ca Sebastian Coltescu a gresit si ca va plati, dar nu este de acord cu tot scandalul creat in jurul acestui eveniment nefericit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )