Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cazul copilului care ar fi murit din cauza shaormei. De ce nu a efectuat ANPC un control in restaurant

Antena3 Antena3,
Cazul copilului care ar fi murit din cauza shaormei. De ce nu a efectuat ANPC un control in restaurant

Reprezentantii ANPC sustin, intr-un raspuns la o solicitare MEDIAFAX, ca au trimis sambata o echipa de comisari din cadrul CPMC Bucuresti la shaormeria de unde ar fi mancat copilul de 3 ani decedat. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul copilului care a murit dupa ce a mancat shaorma. Ce spun analizele de laborator

Primele rezultate ale probelor prelevante in cazul copilului de 3 ani care a murit la Spitalul de Boli Infectioase pun sub semnul intrebarii prima pista ca decesul ar fi avut la baza faptul ca acesta a mancat sh.

Decizie de ultima ora in cazul copilului care a murit de la shaorma. Patronul restaurantului, dus la audieri

Patronul restaurantului de tip fast-food din Capitala, locul unde a mancat shaorma un copil de trei ani inainte de a muri, a fost audiat luni de cei de la Serviciul Omoruri, Politia Capitalei, conform unor surse.

Directorul DSVSA Bucuresti, despre cazul copilului decedat dupa ce ar fi mncat shaorma: Primele rezultate din probele alimentare prelevate sunt negative

Primele rezultate ale probelor prelevate din produsele alimentare sunt negative in cazul copilului care a decedat dupa ce ar fi mancat dintr-o shaorma la un fast-food din Bucuresti, iar in urma controlului la unitatea respectiva nu s-au gasit deficiente atat de grave care sa conduca la o situatie de genul acesta, a declarat sambata, pentru Agerpres, directorul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Bucuresti, Ovidiu Zvoristeanu.

Anuntul autoritatilor, in cazul copilului mort dupa ce ar fi mancat shaorma. Ce arata analizele

Primele rezultate ale probelor prelevate din produsele alimentare sunt negative, in cazul copilului care a decedat dupa ce ar fi mancat dintr-o shaorma la un fast-food din Bucuresti, iar in urma controlului la.

Un avion Turkish Airlines a aterizat la Bucuresti din cauza unei urgente medicale. Un barbat aflat la bordul aeronavei a murit

Un avion Turkish Airlines a aterizat luni seara pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti din cauza unei urgente medicale. Un barbat aflat la bordul aeronavei a intrat in stop cardio-respirator si a decedat la scurt timp dupa ce avionul a aterizat.

ALERTA PE OTOPENI! Un avion TAROM, aterizare de URGENTA din cauza unei DEFECTIUNI TEHNICE

O aeronava care efectua o cursa de la Bucuresti la Salonic s-a reintors pe aeroportul Otopeni din cauza unei defectiuni tehnice. Cursa TAROM ROT 275 YLATF a decolat la orele 12:50 de la Bucuresti catre.

Monumentul Taj Mahal, cel mai important simbol al Indiei, in mare pericol din cauza poluarii

Monumentul indian Taj Mahal, construit din marmura alba si datand din secolul al XVII-lea, incepe sa capete nuante galbene si verzi din cauza efectelor poluarii in orasul indian Agra. Considerat una.

Cazul copilului de trei ani care a murit dupa ce mancat shaorma: Se analizeza daca este vorba de un virus

Patronul restaurantului fast-food din Bucuresti unde copilul de trei ani care a decedat suspect zilele trecute ar fi mancat shaorma a dat o declaratie luni la sediul Politiei Capitalei privind acuzatiile aduse de p?.

Parchetul a cerut o expertiza toxicologica n cazul copilului decedat dupa ce a mncat o shaorma

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au cerut o expertiza toxicologica in cazul baietelului de trei ani care a murit dupa ce a mancat o shaorma, fiind deschis si un dosar penal pentru moarte suspecta, transmite Mediafax.

Faze tari:Doua specii de animale ar putea sa dispara din cauza activitatii sexuale intense; Cum se vede cea mai recenta iesire n spatiu a astronautilor de pe Statia Spatiala; Surpriza pe care Justin Timberlake i-a facut-o celui mai vrstnic fan

Un barbat s-a folosit de moartea mamei pentru a primi gratis un medicament foarte scump. in goana dupa bani, unii oameni sunt capabili de orice. Este si cazul unui barbat din. O creatura misterioasa i-a ingrozit pe localnicii din Filipine: Nu-mi venea sa cred ce vad. O creatura misterioasa a fost vazuta pe o plaja din Filipine, provocand ingrijorarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )