Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cazul Dambovita. Ce le-a spus olandezul suspect de uciderea fetitei politistilor inainte sa plece din tara

Antena3 Antena3,
Cazul Dambovita. Ce le-a spus olandezul suspect de uciderea fetitei politistilor inainte sa plece din tara

Principalul suspect in cazul Adrianei este un barbat de 47 de ani din Olanda, potrivit surselor din ancheta. inainte de gasirea cadavrului, individul a vorbit cu politistii, fara sa fie insa si. continuă pe Antena3

UPDATE Olandezul suspectat de uciderea fetitei din Dambovita a fost pus sub acuzare pentru omor calificat, rapire si agresiune sexuala - surse

Cetateanul olandez suspect de uciderea fetitei din Dambovita este urmarit penal pentru trei infractiuni - omor calificat, lipsire de libertate prin rapire si agresiune sexuala, potrivit unor surse judiciare. Fetita de 11 ani din Gura Sutii a fost data disparuta vineri dupa ce a plecat de la scoala, iar duminica a fost gasita moarta pe un camp din apropierea localitatii.

Cazul Dambovita. Ce le-a spus olandezul suspectat de uciderea fetitei politistilor inainte sa plece din tara

Principalul suspect in cazul Adrianei este un barbat de 47 de ani din Olanda, potrivit surselor din ancheta. inainte de gasirea cadavrului, individul a vorbit cu politistii, fara sa fie insa si.

Prima reactie a Ambasadei Olandei legata de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita: Politia si autoritatile judiciare din ambele tari sunt in contact direct

Ambasada Olandei are o prima reactie legata de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita, caz in care principalul suspect este un cetatean olandez. Reprezentanta diplomatica la Bucuresti spune ca Politia si autoritatile judiciare din ambele tari sunt in contact direct.

Cazul Dambovita. Fifor a gasit vinovatul de uciderea fetitei de 11 ani!

Secretarul gneral al PSD, Mihai Fifor, a gasit vionvatul pentru uciderea fetitei de 11 ani din Dimbo.

Mihai Fifor il face responsabil pe Iohannis pentru uciderea fetitei de 11 ani din Gura Sutii

Secretarul general al PSD Mihai Fifor, caruia in 12 septembrie i-a expirat mandatul de ministru interimar la Interne, il face responsabil pe presedintele Klaus Iohannis pentru uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita. El sustine ca in timp ce o alta fetita a fost victima unei crime oribile, Ministerul Afacerilor Interne ramane blocat la varf, neexistand nici macar un ministru interimar care sa conduca sistemul si sa coordoneze lupta zilnica a politistilor cu criminalii si infractorii.

IGPR: Cetateanul olandez suspectat de uciderea fetitei din Dambovita a murit intr-un accident rutier

Olandezul suspectat de uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru din Dambovita a murit in Olanda in urma unui accident rutier, au declarat oficiali din Politia Romana.

Primele imagini de la accidentul cetateanului olandez suspectat de uciderea fetitei din Dambovita

Olandezul suspectat de uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru din Dambovita a murit in Olanda in urma unui accident rutier. Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, afirma luni ca cetateanul olandez,.

Noi detalii cutremuratoare in cazul Dambovita. Cum putea fi oprit olandezul pe aeroport

Noi detalii in cazul fetitei de 11 ani, Adriana, care a fost gasita moarta pe un camp, in Dambovita. Anchetatorii lucreaza la stabilirea identitatii olandezului pentru ca exista un element foarte.

Cazul Dambovita. Ambasada Olandei, prima reactie in cazul fetitei ucise

Ambasada Olandei are prima reactie in cazul fetitei ucise din Dambovita. Oficialii olandezi din tara.

Cazul Dambovita se complica. O alta minora a disparut, in ziua sosirii olandezului in Romania, presupusul criminal al Adrianei

Miercuri cand cetateneanul olandez banuit de uciderea Adrianei din Dambovita a ajuns in Romania, o alta adolescenta a disparut. Minora disparuta se numeste Roberta Maria Magdalena Dumitru, are 11 de ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )