Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cazul Ditrau: Kelemen Hunor se ascunde, Marko Bela pune punctul pe I: FIDESZ si UDMR, principalii vinovati!

Adevărul Adevărul,
Cazul Ditrau: Kelemen Hunor se ascunde, Marko Bela pune punctul pe I: FIDESZ si UDMR, principalii vinovati!

In ultimele zile am asistat la o serie de intamplari, scoase parca din romanele de Kafka, legate de situatia a doi cetateni din Sri Lanka, veniti sa isi gaseasca un viitor mai bun la noi in tara. Mai exact, in localitatea Ditrau, din judetul Harghita, o asezare de circa 5000 de suflete, in marea lor parte peste 98%) etnici maghiari. continuă pe Adevărul

Marko Bela, despre cazul de la Ditrau: Am picat testul. Suntem responsabili pentru ca am permis ca un SF politic sa ne aduca daune morale si politice uriase

Marko Bela spune ca intrega comunitate maghiara este responsabila pentru ca a ajuns sa primeasca lectii de toleranta de la televiziunile de stiri romanesti, in mod justificat, si a permis ca acest SF politic de la Ditrau sa aduca maghiarilor daune morale si politice uriase.

Marko Bela, despre cazul Ditrau: Am picat testul. Suntem responsabili pentru ca am permis ca un SF politic sa ne aduca daune morale si politice uriase

Marko Bela a acuzat, sambata, intr-un editorial, ca cei care nu sunt de acord cu astfel de campanii de ura nu au luat atitudine sau au avut reactii intarziate.

Kelemen Hunor: Nu poti merge pe vina colectiva la Ditrau, din cauza unui preot exaltat

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, corespondentului Mediafax, ca in cazul de la Ditrau nu poate fi pusa o eticheta pe intreaga comunitate.

Kelemen Hunor: UDMR nu este de vina pentru ce se intampla la Ditrau. Nu putem invinovati intreaga comunitate

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat luni ca partidul pe care-l conduce nu este responsabil pentru scandalul de la Ditrau, Harghita. Nu poti merge pe directia vinei colective la Ditrau, din cauza unui preot exaltat si a unor persoane care au o pozitie care nu poate fi acceptata si sustinuta, este de parere liderul UDMR.

Kelemen Hunor: Nu poti merge pe directia vinei colective la Ditrau, din cauza unui preot exaltat si a unor persoane care au o pozitie care nu poate fi acceptata si sustinuta

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a condamnat manifestarile rasiste de la Ditrau si a cerut ca incidentele sa nu fie puse in seama intregii comunitati maghiare, aratand ca este vina unui preot exaltat si.

Cazul Ditrau nu este singurul. Muncitorii din Sri Lanka, fugariti de peste tot in Romania

Cazul Ditrau, localitatea harghiteana unde locuitorii s-au rasculat din cauza a doi muncitori din Sri Lanka angajati la o brutarile, nu este nici pe departe singular, informeaza Hotnews. Ba chiar putem vorbi despre o situatie des intalnita in toata tara, de cele mai multe ori fiind vorba tot despre srilankezi.

Rares Bogdan, despre cazul Ditrau: Retorica urii promovata de Fidesz-ul lui Viktor Orban a creat o monstruozitate

Europarlamentarul Rares Bogdan acuza partidul lui premierului ungar Viktor Orban de implicare in cazul Ditrau, unde angajarea a doi muncitori din Sri Lanka la o fabrica de paine a provocat revolta.

Cazul Ditrau. Proprietara brutariei s-a razgandit din nou: Cei doi brutari din Sri Lanka vor continua activitatea acolo unde au fost si pana acum

O noua rasturnare de situatie in cazul Ditrau. Proprietara brutariei la care lucreaza cei doi barbati din Sri Lanka a anuntat ca muncitorii nu vor mai fi mutati intr-o alta etapa a procesului de.

Rares Bogdan, despre cazul Ditrau: Retorica urii promovata de FIDESZ-ul lui Viktor Orban a creat o monstruozitate

Europarlamentarul Rares Bogdan critica dur implicarea unor partide din afara Romaniei in cazul Ditrau, acolo unde comunitatea a respins prezenta a doi muncitori din Sri Lanka angajati la o brutarie.

Violeta Alexandru, despre cazul Ditrau: Le cer eu scuze acestor doi oameni care au ajuns sa fie tinta unei asemenea uri

Ministrul Muncii, violeta Alexandru, face noi precizari in cazul Ditrau. intr-o postare pe Facebook, aceasta le-a cerut scuze celor doi muncitori din Sri Lanka pentru ca au ajuns sa fie tinta unei asemenea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2618 seconds )