Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cazul Elodia Ghinescu. Se deschide un nou dosar, la 11 ani de la disparitia avocatei

România Liberă România Liberă,
Cazul Elodia Ghinescu. Se deschide un nou dosar, la 11 ani de la disparitia avocatei

Dupa 11 ani de la disparitia Elodiei, despre care se spune ca a fost ucisa de sotul ei, familia avoc. continuă pe România Liberă

Dosar nou in cazul Elodiei, dupa 11 ani. Mama avocatei disparute deschide proces pentru ca nu isi poate vedea nepotul

La 11 ani dupa disparitia Elodiei, familia avocatei disparute face o noua incercare de a ajunge la copilul ei. Familia lui Cristian Cioaca il influenteaza pe copil intr-un mod negativ cu privire la famili.

DNA ii face un nou dosar presedintelui PNL

Bucuria lui Ludovic Orban dupa decizia de achitare nu ar putea sa tina mult. DNA deschide un alt dosar pe numele liderului PNL. Ludovic Orban are un nou dosar la DNA. Este vorba de cauza Transalpina3, in care.

Ludovic Orban ar avea un NOU dosar la DNA. Reactia liderului PNL: Implicarea numelui meu in acest dosar mi se pare destul de ciudata

UPDATE: Presedintele PNL, Ludovic Orban, a reactionat la informatia potrivit careia procurorii DNA il cerceteaza intr-un nou dosar. El neaga aceasta informatie, sustinand ca nu a fost chemat la nicio.

Ludovic Orban ar avea un NOU dosar la DNA. Ce cauza au redeschis procurorii. Reactia liderului PNL

UPDATE: Presedintele PNL, Ludovic Orban, a reactionat la informatia potrivit careia procurorii DNA il cerceteaza intr-un nou dosar. El neaga aceasta informatie, sustinand ca nu a fost chemat la nicio.

Trenurile de mare viteza, promise de 11 ani, inca n-au ajuns in Romania

De-a lungul ultimilor ani, nu doar autostrazile, ci si liniile ferate de mare viteza au facut obiect.

Caz extrem de rar! Fetita de 11 ani simtea dureri la nivelul ochilor! Medicii, socati cand au consultat-o - Avea peste 60!

O fetita de 11 ani din India a reusit sa socheze medicii. Cadrele medicale suntobisnuite cu cazuri extrem de rare, insa ce au gasit la aceasta micuta nu au mai vazut vreodata. Fata acuza dureri si inflamatii.

DNA ii deschide un nou dosar liderului PNL, Ludovic Orban

DNA a deschis dosarul Transalpina 3, in care Ludovic Orban este acuzat de abuz in serviciu cu privir.

Arhiepiscopul Tomisului, trimis in judecata de DNA intr-un nou dosar. Teodosie e acuzat ca i-a mintit si a incercat sa-i induca in eroare pe anchetatori

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie Petrescu a fost trimis in judecata de DNA pentru inducere in eroare a organelor judiciare, marturie mincinoasa si abuz in serviciu in forma continuata. Acest dosar este al doilea al lui Teodosie si are legatura cu primul, cel din februarie 2017.

Eroina Zilei. Diana Cimpoca, campioana la patinaj la 11 ani

La doar 13 ani, a uimit o lume intreaga cu talentul ei. Diana Cimpoca s-a indragostit de dans si de sporturile pe gheata inca de cand era copil. in urma cu opt ani, s-a apucat de patinaj de.

Cercetatorii au decodat mesajul venit din Cosmos acum 11 ani. Ce era de fapt

Cercetatorii de la SETI un institut de cercetare a semnalelor extraterestre cu sediul in Virginia) au descoperit ca mesajul captat de instalatiile ultraperformante din Porto Rico in 2007 este un zgomot venit de la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )