Libnet.ro
UNICEF

10:45

Dosar nou in cazul Elodiei, dupa 11 ani. Mama avocatei disparute deschide proces pentru ca nu isi poate vedea nepotul

Antena3 Antena3,
Dosar nou in cazul Elodiei, dupa 11 ani. Mama avocatei disparute deschide proces pentru ca nu isi poate vedea nepotul

La 11 ani dupa disparitia Elodiei, familia avocatei disparute face o noua incercare de a ajunge la copilul ei. Familia lui Cristian Cioaca il influenteaza pe copil intr-un mod negativ cu privire la famili. continuă pe Antena3

Cazul Elodia Ghinescu. Se deschide un nou dosar, la 11 ani de la disparitia avocatei

Dupa 11 ani de la disparitia Elodiei, despre care se spune ca a fost ucisa de sotul ei, familia avoc.

Finalizarea variantei ocolitoare Suceava, scoasa din nou la licitatie dupa trei ani pierduti. Proiectul a fost abandonat la 85%, iar in bugetul pe 2018 are ZERO lei alocati

Finalizarea ultimilor 7 km ai Centurii Municipiului Suceava - un drum cu o banda pe sens al carei constructii a demarat in urma cu 11 ani - a fost scoasa la licitatie de catre Compania de Drumuri, la trei ani de la abandonarea lucrarilor la stadiul de circa 85%. Valoarea estimata a lucrarilor de finalziare este de circa 18,8 milioane de euro, iar termenul de finalizare ar urma sa fie 9 luni de la semnarea noului contract. Cu toate acestea, in bugetul Ministerului Transporturilor pe 2018 proiectul Centurii Sucevei are ZERO lei alocati.

Petre Roman si Silvia Chifiriuc, dupa noua ani de casnicie. Dezvaluiri despre relatia lor

Petre Roman si Silvia Chifiriuc, inca romantici dupa noua ani de casnicie. Fostul prin ministru si sotia sa si-au declarat dragostea, in direct, la Antena Stars. Vezi in materialul video de mai jos ce.

Trenurile de mare viteza, promise de 11 ani, inca n-au ajuns in Romania

De-a lungul ultimilor ani, nu doar autostrazile, ci si liniile ferate de mare viteza au facut obiect.

Caz extrem de rar! Fetita de 11 ani simtea dureri la nivelul ochilor! Medicii, socati cand au consultat-o - Avea peste 60!

O fetita de 11 ani din India a reusit sa socheze medicii. Cadrele medicale suntobisnuite cu cazuri extrem de rare, insa ce au gasit la aceasta micuta nu au mai vazut vreodata. Fata acuza dureri si inflamatii.

O tanara de 29 de ani, mama a trei copii, si-a pus capat zilelor. A fost gasita de fiul de cinci ani

Rudele femeii nu isi explica de ce a recurs tanara la acest gest, avand acasa trei copii si tocmai gasindu-si un loc de munca la un supermarket.

O tanara de 29 de ani, mama a trei copii, si-a pus capat zilelor

Rudele femeii nu isi explica de ce a recurs tanara la acest gest, avand acasa trei copii si tocmai gasindu-si un loc de munca la un supermarket.

O tanara, parasita de iubit pentru ca a participat la Romanii au talent: Dupa 5 ani, pentru ca n-am ales sa fiu doar nevasta de casa VIDEO

Diana Muntean, o tanara care lucreaza intr-o corporatie, a reusit sa hipnotizeze juriul Romanii au talent cu un dans mistic, insa a marturisit ulterior ca iubitul a parasit-o dupa ce a aflat ca s-a inscris in show-ul de la Pro TV.

Maria Sharapova a incheiat colaborarea cu antrenorul Sven Groeneveld dupa patru ani

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova, locul 41 WTA, fara rezultate notabile in ultima perioada, a anuntat ca a incheiat colaborarea cu antrenorul olandez Sven Groeneveld dupa mai bine de patru ani, informeaza WTA.

Facebook si Twitter, dupa 10 ani renunt la amandoua

Exista viata si dincolo de retelele sociale precum Facebook si Twitter. O spune clar jurnalistul Ben Gilbert de la Business Insider care a luat decizia de a renunta la cele doua dupa peste 10 ani de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )