Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cazul de la Galati explodeaza. A fost depistat adolescentul de 15 ani care ar fi avut legatura cu minora ignorata de politisti, dupa ce a fost surprinsa intr-o balta de sange

Antena3 Antena3,
Cazul de la Galati explodeaza. A fost depistat adolescentul de 15 ani care ar fi avut legatura cu minora ignorata de politisti, dupa ce a fost surprinsa intr-o balta de sange

Anchetatorii l-au depistat pe un adolescent de 15 ani, banuit ca ar fi implicat in cazul minorei de 14 ani care a fost gasita plina de sange pe o strada din Galati si a fost ajutata de doi politisti do. continuă pe Antena3

Alexandra, tanara de 15 ani data disparuta in Iasi, gasita in Dambovita

Adolescenta de 15 ani, din comuna Holboca, judetul Iasi, care a disparut de acasa luni, a fost gasita in judetul Dambovita, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judetean de Politie Iasi, citat de presa locala.

Ministrul de Interne, despre CAZUL GALATI: am dispus masuri de urgenta! Cei doi politisti, cercetati (VIDEO)

Ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, a declarat, luni, cu privire la cazul fetei din Galati plina de sange, in care politistii sunt banuiti de neglijenta, ca a dispus masuri de urgenta. Am.

Gheorghe Dinca le-a spus anchetatorilor cum ar fi ars trupul fetei de 15 ani si cum ar fi ucis-o si pe Luiza - surse

Gheorghe Dinca, ucigasul din Caracal, le-a spus anchetatorilor, la audierile de sambata, ca ar fi folosit vaselina si carton bitumat pentru cresterea temperaturii in butoiul in care ar fi ars trupul fetei de 15 ani, au declarat surse judiciare pentru Mediafax. in ceea ce o priveste pe Luiza, barbatul sustine ca ar fi ucis-o cu o lovitura de pumn, scenariu descris si in cazul Alexandrei, si i-ar fi aruncat cadavrul in Dunare.

Politia cauta o fata de 15 ani data disparuta de mama ei. Fata a plecat de acasa acum doua zile

O fata de 15 ani din Timisoara a fost data disparuta luni, 5 august, dupa ce a plecat de acasa in data de 3 august.

Mama minora cu doi copii bagata in spital de concubinul mai mare cu 15 ani. Tanara are 17 ani si este batuta frecvent

O adolescenta de 17 ani, mama a doi copii, a fost batuta crunt de concubinul acesteia, mai mare cu 15 ani. Barbatul s-a imbatat crunt, a devenit violent si a bagat-o efectiv in spital pe tanara mama. Este cercetat de politisti iar tanara va fi luata sub protectia statului.

Cuvinte dure ale unui preot la slujba de duminica pentru Alexandra: Cresti 15 ani un copil si vine o jigodie si ti-o ia

Preotul care a oficiat, duminica, slujba pentru Alexandra si pentru toate celelalte fete care au fost date disparute a avut un mesaj dur la adresa autoritatilor romane. Un apel la rugaciune.

Autoritatile: Nu este adevarat, tanara de 15 ani nu a fost violata!

Minora de 14 ani, gasita plina de sange pe o strada din Galati si care a fost ajutata de doi politisti doar la interventia trecatorilor, nu a fost violata, asa cum s-a crezut initial, a declarat, luni,.

Stirile ProTV: Cuvinte dure ale unui preot la slujba pentru Alexandra: Cresti 15 ani un copil si vine o jigodie si ti-o ia

Preotul care a oficiat, duminica, slujba pentru Alexandra si pentru toate celelalte fete care au fost date disparute in Romania a avut un mesaj foarte dur la adresa autoritatilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )