Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cazul mortii barbatului din Suceava caruia jandarmii i-au pulverizat spray paralizant direct in fata: Noi date din ancheta, in urma unei expertize suplimentare

Hotnews Hotnews,
 Cazul mortii barbatului din Suceava caruia jandarmii i-au pulverizat spray paralizant direct in fata: Noi date din ancheta, in urma unei expertize suplimentare

Ancheta in cazul barbatului care a murit in parcul din Vatra Dornei dupa interventia brutala a unui echipaj de jandarmi intra intr-o noua faza, dupa ce expertiza suplimentara solicitata de procurorul militar care se ocupa de acest dosar ar demonstra ca intre folosirea spray-ului paralizant de catre femeia-jandarm si moartea victimei a existat o legatura de cauzalitate, scrie Monitorul de Suceava. continuă pe Hotnews

El este agresorul adolescentei insarcinate din Suceava. Motivul pentru care victima refuza sa depuna plangere

O adolescenta insarcinata din Suceava a fost filmata in timp ce era batuta cu biciul de iubitul ei, care se autointituleaza Baiatul Gagicarul pe retelele de socializare. Tanara a ajuns la Politie, insa nu vrea sa depuna plangere. Care este motivul? El este agresorul adolescentei insarcinate din Suceava O adolescenta insarcinata, in varsta de 15 .

Minora de 15 ani din Suceava, batuta cu biciul de concubin. Ce s-a intamplat apoi cu fata insarcinata

Pe langa peisajul care se schimba la fiecare 90 de kilometriasta e Romania. O minora de 15 ani, insarcinata, din Suceava, a fost batuta cu biciul de concubin. Scenele au fost filmate, iar imaginile au aparut pe YouTube. Politia a deschis un dosar penal. Minora de 15 ani din Suceava, batuta cu biciul de fostul .

Copil de trei luni, mort intr-un spital din Suceava

Un copil de trei luni din Suceava a murit nevinovat dupa ce parintii lui nu au putut scoate un duplicat dupa actele medicale fara sa plateasca o taxa impusa de Consiliul Judetean printr-o hotarare. Micutul suferea de o malformatie complexa la inima.

Cazul gravidei biciuite la Suceava. Cum a reactionat mama agresorului cand a vazut imaginile

Imaginile in care un tanar de 19 ani si-a batut iubita insarcinata au revoltat o tara intreaga, cu atat mai mult cu cat, imaginile au fost surprinse chiar de catre mama victimei. Cazul gravidei biciuite la Suceava Internetul a luat foc sambata, dupa ce in mediul online au aparut imagini cu o tanara in varsta .

Agresorul de 19 ani din Suceava a fost arestat pentru 30 de zile. Tanarul isi biciuise iubita gravida, in varsta de 15 ani Imagini cu momentul oribil (VIDEO)

Tanarul de 19 ani din judetul Suceava, care si-a biciuit iubita gravida de doar 15 ani, a fost arestat pentru 30 de zile. O tanara de 15 ani, insarcinata, a fost filmata chiar de mama ei in timp ce sotul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )