Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cazul Skripal: Ministrul de Externe din Rusia sustine ca este posibil ca otrava sa fie o substanta care se afla in arsenalul Statelor Unite sau al Marii Britanii

Adevărul Adevărul,
Cazul Skripal: Ministrul de Externe din Rusia sustine ca este posibil ca otrava sa fie o substanta care se afla in arsenalul Statelor Unite sau al Marii Britanii

Ministrul de Externe rus, Sergei Lavrov, a declarat sambata ca neurotoxina folosita pentru a-l otravi pe fostul spion rus Sergei Skripal ar putea face parte din gama de substante BZ, care nu a fost niciodata produsa in Uniunea Sovietica sau Rusia, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

Lavrov acuza Marea Britanie ca deformeaza concluziile anchetei OIAC in cazul Skripal

Seful diplomatiei ruse Serghei Lavrov a acuzat vineri Londra ca deformeaza concluziile anchetei Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC) in cazul Skripal si ca se serveste de acest lucru pentru a acuza Rusia, relateaza AFP.

Marea Britanie, in cazul Skripal: Rusia a testat pe clanta usii eficienta agentului neurotoxic inainte de atac

Mark Sedwill, consilierul pe securitate nationala al premierului Marii Britanii, a mentionat, intr-o scrisoare adresata secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, ca Rusia a testat cat de eficient este.

Londra aduce lamuriri in cazul Skripal: fostul agent GRU era supravegheat de cel putin cinci ani de serviciile ruse

Fostul spion rus Serghei Skripal si fiica sa Iulia, otraviti la inceputul lui martie in Anglia cu un agent neurotoxic, erau amandoi supravegheati - de cel putin cinci ani - de catre serviciile ruse de informatii, a acuzat vineri consilierul britanic in domeniul securitatii nationale Mark Sedwill, relateaza AFP.

UPDATE Organizatia pentru Interzicerea Armelor Chimice confirma gama de otrava folosita in cazul Skripal

Organizatia pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC) a confirmat analiza Marii Britanii cu privire la agentul neurotoxic folosit pentru otravirea fostului spion rus Serghei Skripal si a fiicei sale Iulia.

Rusia sustine din cauza starii de spirit a lui Trump, se poate ajunge la un razboi mondial

Viceprim-ministrul Rusiei a reactionat la postarile facute de catre Trump, pe contul personal de Twitter, declarand ca, relatiile internationale nu ar trebui sa depinda de care parte a patului se trezesc persoanele, relateaza Dailymail.

Tanara atacata la metroul din Londra. Motivul este de-a dreptul revoltator

O femeie a fost atacata la metroul din Londra pe motiv ca vorbea in limba spaniola. Tanara de 24 de ani a fost lovita in zona capului, dupa ce doua persoane au tras-o de par si au tarat-o astfelp p.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2849 seconds )