Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cazul socant al bebelusului gasit intr-o casa parasita. Mama care l-a tinut trei zile in frig este infirmiera

Antena3 Antena3,
Cazul socant al bebelusului gasit intr-o casa parasita. Mama care l-a tinut trei zile in frig este infirmiera

Informatii socante ies la iveala in cazul femeii care isi tine de zile intregi copilul nou-nascut intr-o casa parasita, fara vreun mijloc de incalzire. Femeia este infirmiera la Spitalul Orasenesc Bals. continuă pe Antena3

Cazul socant al bebelusului gasit intr-o casa parasita. Mama care l-a tinut trei zile in frig este infirmiera. Unde este copilul

Informatii socante ies la iveala in cazul femeii care isi tine de zile intregi copilul nou-nascut intr-o casa parasita, fara vreun mijloc de incalzire. Femeia este infirmiera la Spitalul Orasenesc Bals.

Copilul gasit in casa parasita are degeraturi si starea sa de sanatate s-ar putea agrava. A mancat o data pe zi

Nou-nascutul abandonat de mama intr-o casa parasita, in frig, a suferit degeraturi, starea sa necesitand supravegherea unui chirurg pediatru. Medicii de la Slatina au hotarat transferul.

Mama bebelusului descoperit intr-o casa parasita are 40 ani. isi ingrijea copilul departe de ochii cunoscutilor

Politistii si procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Bals o audiaza pe femeia care si-a lasat copilul de trei zile intr-o casa parasita din comuna Morunglav.

UPDATE Descoperire socanta intr-un sat din Olt. Un nou-nascut a fost gasit intr-o casa parasita

Un cetatean dintr-un sat din judetul Olt a gasit un nou-nascut intr-o casa parasita. Scancetul copilului l-a alertat, micutul fiind transportat la spital pentru evaluarea a starii de sanatate.

Olt: Bebelus de 3 zile, abandonat intr-o cutie. A fost gasit in viata

Un bebelus de trei zile a fost gasit intr-o cutie de carton lasata intr-o casa parasita din comuna Morunglav, judetul Olt. Copilul era in viata, imbracat si acoperit cu o patura. Politistii au.

O femeie care este infirmiera la Spitalul din Bals si-a abandonat copilul de doar 3 zile intr-o cutie de carton intr-o casa parasita

Un bebelus de 3 zile a fost gasit vineri, intr-o cutie din carton, intr-o casa abandonata din comuna Morunglav, judetul Olt. Ulterior, femeia a fost identificata si este vorba despre o infirmiera de la spitalul din Bals, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )