Libnet.ro
UNICEF

11 Mai.

Cazul Sorina. Fata de 8 ani din Baia de Arama a iesit din tara impreuna cu parintii adoptivi

Hotnews Hotnews,
 Cazul Sorina. Fata de 8 ani din Baia de Arama a iesit din tara impreuna cu parintii adoptivi

Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, a iesit duminica din tara impreuna cu parintii adoptivi, dupa ce Judecatoria Slatina a decis, joi, ca aceasta poate face acest lucru, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Cazul Sorina. Cerere de anulare a adoptiei depusa de familia care a crescut-o pe fetita. Avocat: S-a facut pe ascuns

Avocatul familiei Saramat, cea care a crescut-o pe Sorina, a depus, joi, la Tribunalul Bucuresti, o cerere pentru constatarea nulitatii adoptiei fetitei de 8 ani din Baia de Arama de catre un cuplu de romani din SUA. Avocatii familiei fostei asistente maternale care a crescut-o pe Sorina sustin ca procedura este ilegala si ca adoptia s-a facut pe ascuns.

Cazul SORINA. Fetita de 8 ani poate pleca in SUA cu familia adoptiva (VIDEO)

UPDATE: Judecatoria Slatina a decis ca Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, poate parasi tara alaturi de familia Sacarin. Decizia nu este definitiva. Astfel, procurorul general,Bogdan Licu,.

Cazul SORINA. Judecatoria Slatina: Fetita de 8 ani poate pleca in SUA cu familia adoptiva

UPDATE: Judecatoria Slatina a decis ca Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, poate parasi tara alaturi de familia Sacarin. Decizia nu este definitiva. Astfel, procurorul general,Bogdan Licu,.

Sorina, fetita din Baia de Arama adoptata de o familie de romani din SUA, a parasit tara impreuna cu parintii adoptivi

Sorina, fetita de opt ani din Baia de Arama luata de autoritati de la asistentul maternal dupa ce a fost adoptata de o familie de romani din Statele Unite, a parasit tara, impreuna cu parintii adoptivi, pe la Aeroportul Otopeni.

Procurorul general spune ca va ataca decizia Judecatoriei Slatina prin care Sorina poate pleca din tara

Procurorul general interimar Bogdan Licu a declarat, joi, pentru Mediafax, ca va ataca decizia Judecatoriei Slatina, care a hotarat ca Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, poate pleca din tara, impreuna cu parintii adoptivi, o familie de romani stabiliti in SUA.

Cum a reactionat asistenta maternala, dupa ce judecatorii au decis ca Sorina poate pleca din tara

Asistenta maternala a Sorinei a reactionat la vestea ca micuta poate acum sa paraseasca Romania. Ce spun sotiii Saramat despre cazul fetitei din Baia de Arama si despre plecarea ei in Statele Unite ale Americii? Caz Sorina: Familia de asistenti maternali, despre plecarea fetitei in SUA Tribunalul Slatina a decis, in cursul zilei de astazi, .

Sorina a parasit Romania, duminica dimineata. Familia din Baia de Arama care a crescut-o a aflat vestea-soc in direct la Sinteza zilei

Sorina a parasit Romania, duminica dimineata, alaturi de familia adoptiva. Familia a aflat vestea-soc in direct la Sinteza zilei .

Rasturnare de situatie in cazul Sorinei. Judecatorii cer din nou declinarea cauzei

Rasturnare de situatie in cazul procesului in care familia adoptivaa Sorinei, fetita din Baia de Arama, cere anularea actului emis de procurorul Mihaela Moraru prin care i-a luat documentul.

Destin tragic pentru un elev de 15 ani din Vaslui! Sarbatorea impreuna cu prietenii admiterea la liceu, dar in final petrecerea s-a transformat in cosmar

Un adolescent de 15 ani din Vaslui a avut parte de un sfarsit tragic, chiar in timp ce sarbatorea cu prietenii admiterea la liceu. Gabriel a murit inecat intr-un lac de agrement. Mai multe echipaje ISU.

Mama adoptiva a fetitei din Baia de Arama: Am stabilit cu Sorina c-o sa le trimitem sotilor Saramat un album si c-o sa-i sunam de ziua lor

Parintii adoptivi ai Sorinei Sacarin au aflat joi, 18 iulie 2019, de la Judecatoria Slatina, ca isi pot duce fiica adoptiva in America. Ramona Sacarin a vorbit despre procesul de acomodare a copilei cu noua familie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2738 seconds )