Libnet.ro
UNICEF

13:15

CAZUL SORINA. Procurorul general A ATACAT decizia instantei care i-a permis fetei de 8 ani sa plece in SUA

B1 B1,
CAZUL SORINA. Procurorul general A ATACAT decizia instantei care i-a permis fetei de 8 ani sa plece in SUA

Procurorul general, Bogdan Licu, a atacat cu apel decizia Judecatoriei Slatina care i-a permis Sorinei, fetita de 8 ani adoptata e o familie stabilita in SUA, sa plece din tara. continuă pe B1

Cazul Sorina. Procurorul general a atacat decizia instantei care i-a permis fetei sa plece in SUA impreuna cu parintii adoptivi

Procurorul general Bogdan Licu a atacat cu apel decizia Judecatoriei Slatina care i-a permis Sorinei, fetita de 8 ani luata cu mascatii de la fosta asistenta maternala, sa plece din tara, in Statele Unite, impreuna cu parintii adoptivi. Judecatoria Slatina respinsese solicitarea lui Licu de emitere a unei ordonante presedintiale prin care fetei sa ii fie interzis sa paraseasca tara.

Procurorul general a contestat decizia prin care Sorina Sacarin a putut parasi tara. Cauza va ajunge la Tribunalul Olt

Apelul asteptat in urma hotararii Judecatoriei Slatina de a respinge cererea procurorului general de interzicere, prin ordonanta presedintiala, a parasirii tarii in cazul Sorinei Sacarin, a fost depus marti, 30 iulie 2019.

Procurorul general a contestat decizia prin care Sorina Sacarin a putut parasi tara

Apelul asteptat in urma hotararii Judecatoriei Slatina de a respinge cererea procurorului general de interzicere, prin ordonanta presedintiala, a parasirii tarii in cazul Sorinei Sacarin, a fost depus ma.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )