Libnet.ro
UNICEF

17:01

Cazul tepei de 5 milioane de euro cu monumentul fantoma de la Arad, pe masa procurorilor DNA

Adevărul Adevărul,
Cazul tepei de 5 milioane de euro cu monumentul fantoma de la Arad, pe masa procurorilor DNA

Procurorii Anticoruptie cerceteaza cum a cheltuit Ministerul Culturii peste 10 milioane de lei pe un monument in cinstea Marii Uniri de la 1918, pe care nu l-a vazut nimeni. Monumentul, comandat sculptorului Florin Codre, ar fi trebuit amplasat la Arad inca din 2009. Prejudiciul total estimat de Curtea de Conturi se ridica la aproape 22 de milioane de lei 5 milioane de euro). continuă pe Adevărul

Grupul Garanti Romania: profit de 16,9 milioane euro in primele sase luni din 2014

Grupul Garanti Romania a inregistrat in primul semestru din 2014 venituri nete consolidate de 70,2 milioane euro, o crestere cu 8,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut si un profit net consolidat de 16,9 milioane euro.

Provident, imprumuturi de aproape 70 milioane euro in Romania si Bulgaria

Filialele din Romania si Bulgaria ale grupului britanic International Personal Finance IPF), care opereaza sub brandul Provident, au acordat imprumuturi de 68,4 milioane euro 55,9 milioane lire sterline) in prima jumatate a anului, in crestere cu 26% fata de aceeasi perioada din 2013, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Netopia mobilPay a procesat tranzactii online cu cardul de peste 37 milioane euro

Netopia mobilPay a procesat in primul semestru al anului tranzac and tii online cu cardul in valoare de peste 37 milioane euro, cu 35% mai mari fa and ta de primele and sase luni ale anului trecut, informeaza un comunicat al companiei remis redactiei.

Volksbank a vandut un pachet de credite neperformante de 495 milioane euro

Un portofoliu de credite neperformante garantate, in valoare de 495 milioane euro, a fost vandut unui consortiu format din Deutsche Bank, AnaCap Financial Partners LLP, H. G Capital International Advisers si APS Holding SE, potrivit unui comunicat al bancii remis redactiei.

Veniturile Orange in Romania au stagnat la 448,3 milioane de euro in prima jumatate din acest an, iar numarul de clienti a crescut cu 184.000 fata de aceeasi perioada din 2013

Orange Romania a inregistrat in primul semestru din acest an venituri totale de 448,3 milioane de euro, un nivel apropiat cu cel din perioada similara a anului trecut, cand raportase venituri de 449 milioane euro, arata datele publicate marti de grupul France Telecom. La 30 iunie 2014, Orange avea 10. 000 de clienti SIM-uri valabile) in Romania, in crestere cu 184. 000 de clienti fata de aceeasi data din 2013, dar in scadere cu 10. 000 clienti fata de primul trimestru din acest an. In trimestrul al doilea din acest an, traficul de date mobile in retea crescut cu peste 50% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul cresterii numarului de tablete si smartphone-uri vandute, a anuntat compania.

Lichiditate de aproape 2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 8. 566,47 lei 1. 785,80 euro).

Ecclestone vrea sa scape de procese. Dispus sa plateasca 25 milioane euro

Bernie Ecclestone, administratorul drepturilor comerciale ale Formula 1, vrea sa plateasca 25 de milioane de euro pentru a scapa de acuzatiile de coruptie. El este cercetat la parchetul din Munchen in cadrul procesului privind mituirea unui bancher.

Centrala de 170 de milioane de euro dezvoltata de grupul japonez Marubeni si ELCEN va intra in exploatare din 2017

ELCEN, cel mai mare producator de energie termica din Romania, si Marubeni Corporation din Japonia au semnat marti contractul pentru infiintarea societatii mixte care va construi o centrala pe gaze la Fantanele judetul Mures), investitia de 170 de milioane euro urmand sa fie finalizata in 2017.

ELCEN a semnat cu japonezii de la Marubeni un contract in valoare de 170 milioane euro pentru o centrala pe gaze

Electrocentrale Bucuresti ELCEN), cel mai mare producator de energie termica din Romania, si firma japoneza Marubeni Corporation au semnat marti contractul pentru infiintarea unei societati mixte. Noua societate vizeaza constructia in comun a unei centrale pe gaze de circa 250 MW, in valoare de aproximativ 170 milioane de euro, pe amplasamentul de la Fantanele judetul Mures), informeaza ELCEN.

ELCEN si Marubeni au semnat un contract de 170 milioane euro pentru o centrala pe gaze in Fantanele

Electrocentrale Bucure and sti ELCEN), cel mai mare producator de energie termica din tara noastra, and si firma japoneza Marubeni Corporation au semnat astazi un contract de aproximativ 170 milioane de euro pentru construc and tia unei centrale pe gaze pe amplasamentul de la Fantanele jude and tul Mure and s).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )