Libnet.ro
UNICEF

08:15

Noi detalii despre starea victimelor din blocul din Timisoara. Ce spun medicii

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre starea victimelor din blocul din Timisoara. Ce spun medicii

Noi informatii despre cei cinci oameni din blocul groazei din Timisoara, care au ajuns de urgenta la spital dupa ce au sunat la 112 si au anuntat ca se simt rau. Patru dintre pacienti sunt copii cu. continuă pe Antena3

Noi detalii despre Xbox Scarlett: cat de buna va fi consola si care va fi pretul de pornire

Xbox Scarlett este denumirea in stadiu de proiect a viitoarei console de gaming de la Microsoft. Desi se cunosc deja cateva particularitati despre ea, noi detalii au fost confirmate de.

Noi detalii despre Samsung Galaxy S11: care vor fi functiile revolutionare

Mai sunt cel putin trei luni pana la lansarea Galaxy S11, daca nu jumatate de an. Din acest motiv, detaliile referitoare la performanta gadgetului trebuie percepute cu un anumit grad de.

Noi detalii in cazul TRAGEDIEI de la TIMISOARA, unde TREI persoane AU MURIT in urma unei dezinsectii: Apelurile la 112 au inceput de sambata. Probleme sunt si la alte DOUA LOCATII. A fost deschis DOSAR PENAL in rem (FOTO)

O tragedie teribila s-a petrecut la Timisoara. Trei persoane au murit, intre care doi copii, din cauza unei dezinsectii. Alti peste 15 oameni au ajuns la spital. Cu totii sunt locuitori ai aceluiasi imobil,.

UPDATE Ce substanta i-ar fi ucis pe cei 3 oameni din blocul din Timisoara in care s-a facut deratizare Anuntul parchetului Cine este firma care a facut dezinsectia in imobil

Anchetatorii au identificat substanta toxica din cauza careia au murit trei persoane, dupa ce in blocul din Timisoara in care locuiau a fost facuta dezinsectia si deratizarea, fiind vorba despre fosfura de aluminiu. Patronul firmei a fost retinut pentru vatamare corporala, ucidere din culpa si trafic de produse sau substante toxice. Pe pagina sa de Facebook, firma Bistim Dera, care a facut dezinsectia in imobilul respectiv, se lauda cuservicii profesionale de dezinsectie, deratizare si dezinfectie, cu solutii profesionale de cea mai buna calitate.

Noi detalii despre substanta care a provocat tragedia de la Timisoara. Medic: Face parte din categoria 1 de toxicitate. Dupa expunerile acute pe cale inhalatorie, mortalitatea depaseste 90% (VIDEO)

Pesticidul folosit la Timisoara, care a dus la moartea a trei persoane, spitalizarea a 28 si evacuarea a doua blocuri, este fosfura de aluminiu. Potrivit expertilor, acesta este un pesticid folosit pentru.

Ministerul Sanatatii: TREI MORTI si ZECI DE PERSOANE internate in urma DERATIZARII din blocul de locuinte de la Timisoara

Trei persoane au murit, iar alte 44 sunt internate in urma deratizarii din blocul de locuinte de la timisoara, anunta Ministerul Sanatatii. Noua persoane sunt internate la Spitalul Judetean Clinic de.

Noi detalii tulburatoare in cazul Caracal: peste 100 de probe din butoi au fost expertizate

Noi detalii socante ies la iveala in cazul Caracal. Peste 100 de probe din butoiul lui Gheorghe Dinca au fost expertizate. Potrivit expertilor, in acel butoi, au fost incinerate si animale, iar din.

Simona Halep si Toni Iuruc, detalii despre nunta si copii. Cat va mai juca tenis romanca

Simona Halep este intr-o perioada de zile mari! Cu toate ca nu a terminat anul foarte bine pe partea profesionala, este fericita. Aceasta se pregateste de nunta si se bucura de zilele libere. Cat va mai juca tenis si ce a decis alaturi de viitorul sot? Cat va mai juca tenis Simona? Simona Halep nu .

Anunt important pentru angajati, despre zilele libere din 2019. Cum se schimba, anul acesta, situatia de Sfantul Andrei si Ziua Nationala a Romaniei

Zile libere 2019. Anunt important pentru angajati! Cum se schimba, anul acesta, situatia de Sfantul Andrei si Ziua Nationala a Romaniei. Zile libere din 2019. Cum se schimba, anul acesta, situatia de Sfantul Andrei si Ziua Nationala a Romaniei? Guvernul este obligat sa stabileasca anual, in primele 15 zile ale anului, ce libere suplimentare vor .

Radiografia tragediei din Timisoara. 15 apeluri la Ambulanta din blocul in care au murit 3 oameni dupa ce s-a facut deratizare

Nu mai putin de 15 apeluri au fost date de sambata dimineata si pana luni dimineata de locatari ai blocului din Timisoara in care au murit doi copii si mama unuia dintre ei, dupa ce o firma a facut dezinfectia si deratizarea. Primul deces a fost sambata dimineata, iar ultimul - luni dimineata, abia atunci fiind facuta legatura intre cazuri. Patronul firmei care a facut dezinsectia intr-un bloc din Timisoara unde au murit doi copii si mama unuia dintre ei a fost retinut 28 de persoane sunt spitalizateCe substanta i-ar fi ucis pe cei 3 oameni din blocul din Timisoara in care s-a facut deratizare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )