Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cazuri de coronavirus neraportate la Spitalul Elias din Capitala. DSP Bucuresti a aflat de aceasta situatie din presa

Adevărul Adevărul,
Cazuri de coronavirus neraportate la Spitalul Elias din Capitala. DSP Bucuresti a aflat de aceasta situatie din presa

Mai multe cazuri de COVID-19 au ramas neraportate la Spitalul Elias din Bucuresti. Astfel, trei medici rezidenti din sectia de ginecologie si un pacient de la ortopedie au avut rezultate pozitive la teste, acum doua zile, potrivit Digi24. continuă pe Adevărul

Reactia ministrului Nelu Tataru, dupa ce Spitalul Elias nu a raportat cazuri COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a aflat de situatia de la Spitalul Elias din Capitala, acolo unde mai multe cazuri de coronavirus nu au fost raportate la DSP si spune ca exista si persoane care au luat contact cu cei bolnavi de COVID.

Mai multi rezidenti au fost depistati cu COVID-19, la Spitalul Elias. DSP a aflat informatia pe surse, pentru ca imbolnavirile n-au fost raportate (VIDEO)

Este alerta la Spitalul Elias din Capitala, unde mai multi rezidenti au fost depistati cu COVID-19. Directia de Sanatate Publica va efectua o ancheta epidemiologica in acest caz. Cum unitatea medicala nu a.

Nelu Tataru, despre situatia de la Spitalul Elias: Sunt in curs de desfasurare anchetele. Sunt si sapte contacti, care sunt negativi la testare si sunt in carantina la domiciliu (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a comentat situatia de la Spitalul Elias din Capitala, unde desi trei rezidenti au fost depistati cu COVID-19, conducerea unitatii medicale nu a informat DSP. Au facut.

Un barbat a patruns noaptea in doua apartamente din Capitala. in unul dintre cazuri a violat si jefuit o tanara

Politistii au retinut un barbat de 40 de ani acuzat ca a intrat noaptea intr-o locuinta din Capitala, a violat o tanara si i-a luat banii. Cateva zile mai tarziu, tot noaptea, el a intrat peste o alta persoana in casa, pe care a amenintat-o cu cutitul si i-a furat bijuteriile.

Gabriela Firea: Un banal aviz din partea DSP blocheaza atragerea a 25 de milioane de euro fonduri europene pentru spitale. Probabil ca se incearca sa ajungem in colaps (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, sustine ca un simplu aviz din partea DSP blocheaza atragerea a 25 de milioane de euro fonduri europene pentru spitale. Am cheltuit pana acum 15 milioane de.

O femeie din Capitala, retinuta pentru ca a comandat omorul unui barbat: Trebuie sa ma conving ca e mort

O femeie din Capitala a comandat omorul unui barbat de 41 de ani. Ea a apelat la un killer cu experienta de lupta in Donbass, care urma sa lichideze barbatul. Se pare ca acesta i-ar fi datorat o suma de bani.

Focar de COVID-19 la un camin de batrani din Capitala

Focar urias de COVID-19 la un camin de batrani din Capitala.

Cum explica Spitalul Elias ca mai multe cazuri COVID la medici nu au fost raportate la DSP

Reprezentantii Spitalului Universitar de Urgenta Elias reactioneaza dupa ce s-a aflat ca nu au raportat cazuri de COVID din unitatea medicala la DSP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )