Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cum explica Spitalul Elias ca mai multe cazuri COVID la medici nu au fost raportate la DSP

Antena3 Antena3,
Cum explica Spitalul Elias ca mai multe cazuri COVID la medici nu au fost raportate la DSP

Reprezentantii Spitalului Universitar de Urgenta Elias reactioneaza dupa ce s-a aflat ca nu au raportat cazuri de COVID din unitatea medicala la DSP. continuă pe Antena3

Tot mai multe cazuri de COVID-19 in scoli. Beatrice Mahler: Problema majora este in fata unitatilor de invatamant, unde regulile nu sunt respectate aproape deloc (VIDEO)

Tot mai multe cazuri de COVID-19 au fost depistate in scoli. Din ce in ce mai multi copii au fost confirmati cu infectie cu SARS-CoV-2, iar unitatile de invatamant incep sa recurga la scenariile rosii,.

Topul judetelor cu cele mai multe cazuri de infectii cu COVID-19 si cazurile totale pe categorii de varsta

Capitala, Brasov, Dolj, Iasi si Timis sunt judetele in care au fost depistate cele mai multe cazuri noi de Covid-19, la polul opus situandu-se Botosani cu doar un caz nou) Hunedoara 3 noi cazuri depistate) si Teleorman 5 persoane nou infectate. Ca numar total de cazuri, Capitala e urmata de Suceava, Brasov si Arges. Vezi in text situatia, judet cu judet dar si un grafic cu numarul cazurilor totale pe categorii de varsta.

Care sunt judetele care au inregistrat miercuri cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. De altfel, astazi s-au inregistrat mai multe cazuri ca niciodata in Capitala. Judetul Brasov este pe locul II, iar judetul Iasi pe locul III.

Ancheta la un mare spital din Bucuresti, dupa ce mai multe cazuri de COVID nu au fost raportate. Cum a aflat DSP de situatie

Unul dintre cele mai mari spitale din Capitala este anchetat, dupa ce s-a constatat ca nu a raportat cazurile de coronavirus inregistrate in randul medicilor de acolo.

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, raportate in continuare in Capitala Situatia in judete

Capitala continua sa inregistreze cel mai mare numar de noi cazuri de COVID-19 raportate in 24 de ore, urmata de judetele Valcea si Cluj.

Care sunt judetele care au inregistrat marti cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Suvceava este pe locul II, iar judetul Iasi pe locul III.

Care sunt judetele care au inregistrat duminica cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Brasov este pe locul II, iar judetul Dolj pe locul III.

Reactia ministrului Nelu Tataru, dupa ce Spitalul Elias nu a raportat cazuri COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a aflat de situatia de la Spitalul Elias din Capitala, acolo unde mai multe cazuri de coronavirus nu au fost raportate la DSP si spune ca exista si persoane care au luat contact cu cei bolnavi de COVID.

Cazuri de coronavirus neraportate la Spitalul Elias din Capitala. DSP Bucuresti a aflat de aceasta situatie din presa

Mai multe cazuri de COVID-19 au ramas neraportate la Spitalul Elias din Bucuresti. Astfel, trei medici rezidenti din sectia de ginecologie si un pacient de la ortopedie au avut rezultate pozitive la teste, acum doua zile, potrivit Digi24.

Scoala inchisa dupa ce s-a aflat ca un profesor confirmat cu Covid-19 a predat la mai multe clase

In judetul Valcea au fost raportate mai multe cazuri de imbolnaviri cu Covid-19 in randul elevilor si al cadrelor didactice. O scoala si-a inchis portile, desi este posibil sa se revina asupra deciziei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )