Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mai multi rezidenti au fost depistati cu COVID-19, la Spitalul Elias. DSP a aflat informatia pe surse, pentru ca imbolnavirile n-au fost raportate (VIDEO)

B1 B1,
Mai multi rezidenti au fost depistati cu COVID-19, la Spitalul Elias. DSP a aflat informatia pe surse, pentru ca imbolnavirile n-au fost raportate (VIDEO)

Este alerta la Spitalul Elias din Capitala, unde mai multi rezidenti au fost depistati cu COVID-19. Directia de Sanatate Publica va efectua o ancheta epidemiologica in acest caz. Cum unitatea medicala nu a. continuă pe B1

Nelu Tataru, despre situatia de la Spitalul Elias: Sunt in curs de desfasurare anchetele. Sunt si sapte contacti, care sunt negativi la testare si sunt in carantina la domiciliu (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a comentat situatia de la Spitalul Elias din Capitala, unde desi trei rezidenti au fost depistati cu COVID-19, conducerea unitatii medicale nu a informat DSP. Au facut.

Reactia ministrului Nelu Tataru, dupa ce Spitalul Elias nu a raportat cazuri COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a aflat de situatia de la Spitalul Elias din Capitala, acolo unde mai multe cazuri de coronavirus nu au fost raportate la DSP si spune ca exista si persoane care au luat contact cu cei bolnavi de COVID.

Navalnii a fost externat din spitalul berlinez unde era tratat. Ce spun medicii despre recuperarea sa

Alexei Navalnii a fost externat din spitalul berlinez in care era internat dupa ce i s-a facut rau, luna trecuta, in timpul unui zbor din Siberia, el fiind otravit cu arma neurotoxica Novicioc, potrivit Reuters.

Mai multi oameni au fost raniti dupa o explozie a unui depozit de armament din Liban

Mai multe persoane au fost ranite dupa ce un depozit de armament a explodat marti in sudul Libanului, conformReuters. Din primele informatii,incidentul a fost produsde o eroare.

CORONAVIRUS |Numarul infectarilor cu noul COVID-19 creste in scoli. Tot mai multi elevi si profesori se afla in izolare in Galati

Numarul infectarilor cu noul coronavirus este intr-o continua crestere in scoli. Tot mai multi elevi si profesori se afla in izolare la domiciliu, dupa ce au fost testati pozitiv cu COVID-19, trecandu-se la.

Cursuri suspendate si clase inchise in Capitala, dupa ce mai multi elevi au fost infectati cu coronavirus

Zeci de elevi din sectorul 4 al Capitalei invata online dupa ce patru copii din clasele unde acestia isi desfasurau cursurile au fost confirmati pozitiv cu coronavirus. Primaria sectorului a dispus dezinfectarea salilor si testarea cadrelor didactice care au intrat in contact cu elevii infectati.

Radu Banciu, profetie sumbra pentru Romania: Va avea cei mai multi morti

Dupa ce Alexandru Rafila a declarat ca este posibil sa primim vaccinul impotriva COVID-19, dar sa nu fim pregatiti pentru a-l administra, Radu Banciu, face o profetie sumbra despre Romania. Ce spune prezentatorul TV ca se va intampla?! Radu Banciu, profetie sumbra despre ce se va intampla in Romania Declaratia reprezentantului Romaniei la OMS, Alexandru .

Orban: in Moldova bate un vant de schimbare. Cei mai multi baroni rosii nu vor mai ramane la butoane

Premierul Ludovic Orban a sustinut duminica, la Iasi, ca in Moldova bate un vant de schimbare, iar cei mai multi baroni rosii nu vor mai ramane la butoane. Citeste si Orban: Moldova va avea in urmatorii 10 ani trei autostrazi.

Cum explica Spitalul Elias ca mai multe cazuri COVID la medici nu au fost raportate la DSP

Reprezentantii Spitalului Universitar de Urgenta Elias reactioneaza dupa ce s-a aflat ca nu au raportat cazuri de COVID din unitatea medicala la DSP.

Mai multi elevi infectati cu noul coronavirus

Avem mai putine unitati de invatamant in scenariul rosu, in care invatamantul se desfasoara exclus.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )