Libnet.ro
UNICEF

10:30

CC: UniCredit si OTP taxeaza cel mai mult clientii pentru contul curent; la polul opus-BT si Marfin

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CC: UniCredit si OTP taxeaza cel mai mult clientii pentru contul curent; la polul opus-BT si Marfin

Cele mai mari costuri lunare de administrare a unui cont curent sunt percepute in Romania de catre UniCredit Tiriac Bank, de 7,5 lei, urmata de OTP Bank, cu 5 lei, in timp ce Banca Transilvania si Marfin Bank nu taxeaza clientii pentru acest serviciu,. continuă pe Wall-Street Ro

Ce banci taxeaza cel mai mult clientii pentru contul curent

Bancile din Romania care au cele mai mari costuri lunare de administrare a unui cont curent sunt UniCredit Tiriac Bank 7,5 lei) si OTP Bank 5 lei), in timp ce Banca Transilvania si Marfin Bank nu taxeaza clientii pentru acest serviciu, arata un raport al Consiliului Concurentei.

Care sunt bancile care taxeaza cel mai mult clientii pentru administrarea contului curent, pentru interogarea soldului si retragerea de numerar

Consiliul Concurentei a intocmit, in cadrul raportului Evolutia concurentei in sectoare cheie 2014, un top al bancilor in functie de comisioanele pe care acestea le percep clientilor pentru administrarea contului curent, pentru interogarea soldului si pentru retragerea de numerar de la bancomate.

Care sunt bancile care taxeaza cel mai mult clientii pentru administrarea contului current, pentru interogarea soldului si retragerea de numerar

Consiliul Concurentei a intocmit, in cadrul raportului Evolutia concurentei in sectoare cheie 2014, un top al bancilor in functie de comisioanele pe care acestea le percep clientilor pentru administrarea contului curent, pentru interogarea soldului si pentru retragerea de numerar de la bancomate.

Prognoza meteo pentru aceasta iarna. Unde va ninge cel mai mult

In aceasta iarna vom avea parte de un regim termic apropiat de cel normal in aceasta perioada, cu precipitatii mai scazute in cea mai mare parte a tarii, potrivit prognozei pentru urmatoarele trei luni, publicata miercuri de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Mai mult de jumatate dintre fermierii romani lucreaza pamantul cu sapa

Mai mult de 500. 000 de agricultori, respectiv peste jumatate din totalul fermierilor romani, lucreaza si acum pamantul cu sapa, Romania fiind tara din UE cu cea mai mica rata de mecanizare in agricultura, a declarat Alex Jurconi, presedintele Federatiei Nationale Pro Agro, citat de Mediafax.

Wim Fissette, pentru tennisnow.com: Simona Halep nu poate rezista mai mult de un an cu un antrenor, are nevoie de varietate. Garbine Muguruza ar putea fi senzatia din 2015

Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, a discutat despre situatia din tenisul de camp feminin si despre relatia pe care a avut-o cu jucatoarea din Romania intr-un interviu acordat tennisnow. com. Mi-e greu sa cred ca Halep ar putea sa stea mai mult de un an cu un antrenor. Simte nevoia de un mod diferit de gandire, de un mod diferit de munca. Garbine Muguruza ar putea fi senzatia din 2015, a precizat antrenorul belgian.

Prognoza meteo pentru doua saptamani, pe regiuni: Vremea se raceste din ce in ce mai mult, iar minimele coboara sub zero grade in intreaga tara

Vremea va continua sa se raceasca din ce in ce mai mult in urmatoarele doua saptamani, mediile nocturne se vor situa sub zero grade Celsius in toate regiunile tarii, iar precipitatiile, in general mixte si sub forma de ninsoare, isi vor face aparitia mai ales spre finalul lunii noiembrie, se arata in prognoza meteorologica valabila pentru intervalul 24 noiembrie - 7 decembrie, publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), potrivit Agerpres.

Dovada ca fotbalul este cel mai important lucru pentru brazilieni: Un cotidian a avut in finala Cupei o coperta plina de cuvintele Bla bla bla (FOTO)

Brazilienii demonstreaza inca o data ca fotbalul este cel mai important lucru pentru ei. in ziua in care s-a disputat Cupa Braziliei, intre Atletico Mineiro si Cruzeiro, unul dintre cele mai respectate ziare.

Pretul minereului de fier, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani

Pretul minereului de fier si-a extins ieri declinul pe pietele internationale, coborand la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani, in conditiile in care livrarile globale de profil cresc, intr-un moment in care incetineste expansiunea economica a Chinei - consumator important de materii prime.

Ultimele detalii despre Batman Arkham Knight apar in cel mai recent trailer [VIDEO]

Desi a inregistrat numeroase amanari, Batman Arkham Knight a beneficiat zilele trecute de un nou trailer menit sa sporeasca interesul pentru noul joc. Batman Arkham Knight este cel mai recent joc si, foarte probabil, ultimul dintr-o serie foarte apreciata de fani. Acesta este dezvoltat de studiourile Rocksteady si ar fi trebut sa ajunga la jucatori inainte de finele acestui an, doar pentru ca, de curand, sa fie amanat pana in 2015. Desi data de lansare nu este foarte apropiata, macar [].

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )