Libnet.ro
UNICEF

11:46

Pretul minereului de fier, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul minereului de fier, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani

Pretul minereului de fier si-a extins ieri declinul pe pietele internationale, coborand la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani, in conditiile in care livrarile globale de profil cresc, intr-un moment in care incetineste expansiunea economica a Chinei - consumator important de materii prime. continuă pe Ziarul Bursa

Rezervele de aur ale Ucrainei - la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Rezervele de aur ale Ucrainei au scazut, in octombrie, pana la cel mai redus nivel din ultimii sase ani, in conditiile in care Rusia a facut achizitii care i-au dus detinerile de profil la cel mai ridicat nivel din ultimele doua decenii.

Contrabanda cu tigarete a atins cel mai scazut nivel din acest an

Piata neagra a tigaretelor a inregistrat in septembrie o scadere cu 1,6 puncte procentuale, la 15,4%, de la 17% in iulie , cel mai scazut nivel din acest an, insa peste media anuala din ultimii doi ani, de circa 13%, cea mai afectata regiune fiind cea.

VIDEO APOEL - FC Barcelona 0-4/ Lionel Messi, cel mai bun marcator din Liga

Lionel Messi a reusit sa inscrie de trei ori in meciul castigat de Barcelona pe terenul celor de la APOEL 4-0), performanta in urma careia argentinianul a devenit cel mai bun marcator din istoria Champions League.

O romanca a castigat cel mai dur ultramaraton din lume, desfasurat in Antarctica

O romanca a castigat cel mai dur ultramaraton din lume, cel din Antarctica, la minus 25 de grade Celsius. Adriana Istrate a devenit, astfel, prima romanca invingatoare intr-un ultramaraton, parcurgand o suta.

Cel mai cautat apartament din Bucuresti: 3 camere in cartierul Tineretului

Cel mai cautat apartament al Capitalei se afla in zona Tineretului, are trei camere, o suprafata utila de peste 70 de metri patrati si este situat la etaje intermediare, conform unei analize HomeFinders. ro bazata pe criteriile cumparatorilor. Afla ce.

Cel mai BOGAT om din Arabia Saudita a facut o investitie URIASA in Romania. Averea se ridica la 22 de MILIARDE de dolari

Fiul printului Al-Waleed bin Talal bin Abdulaziz al Saud, cel mai bogat om din Arabia Saudita, a cumparat 50% dintre actiunile companiei romanesti Arcadia Engineering, care dezvolta proiecte in domeniul .

Cel mai rapid pianist din lume, invitat special la Sinteza Zilei

Credeati ca ati aflat in aceste zile tot ce e mai rau despre mafia imobiliara si oamenii sai? Nici vorba! Stiati ca Procurorul Sef al DIICOT era sa fie recompensata chiar cu functia de Procuror General al.

Cel mai prost hot din lume? Si-a primit pedeapsa pe loc

De-a lungul timpului au aparut numeroase stiri care exemplificau cat de departe poate sa mearga prostia si, uneori, ghinionul hotilor. Cat era fictiune, cat era realitate, este greu de spus. Pe LiveLeak a fost.

Lionel Messi, cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor

La doar cateva zile dupa ce dobora recordul de goluri in Primera Division, detronandu-l pe Telmo Zarra, argentinianul Lionel Messi scrie o noua pagina de istorie si in Liga Campionilor.

Bursa a inchis in crestere, cu cel mai ridicat rulaj al saptamanii

Investitorii au devenit vineri mai activi si au urcat rulajul la cel mai ridicat nivel al saptamanii, cu o contributie mai importanta din partea actiunilor BRD - Groupe Societe Generale, care au asigurat 30% din lichiditate si au sustinut evolutia pozitiva a pietei cu un avans de 2,3%.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )