Libnet.ro
UNICEF

09:30

KLAUS IOHANNIS: Sa ne inspiram din sacrificiile eroilor nostri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Sa ne inspiram din sacrificiile eroilor nostri

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj de Ziua Eroilor, in care ne indeamna sa ne inspiram din sacrificiile eroilor pentru a gasi puterea de a triuma asupra tuturor obstacolelor. continuă pe Ziarul Bursa

Digi 24: Gestul urat facut de Calin Popescu Tariceanu la Cotroceni. Cum l-a sfidat pe Klaus Iohannis

Echipa lui Calin Popescu Tariceanu, prezenta, miercuri, la consultarile cu Presedintele Klaus Iohannis, a reusit sa produca rumoare la Palatul Cotroceni.

Mesajul transmis de Klaus Iohannis, dupa vizita Papei Francisc in Romania

Presedintele Klaus Iohannis transmite salutul sau tuturor celor care l-au intampinat pe Papa Francisc in Romania, aratand ca acestia au dat un exemplu de intelegere si solidaritate. Timp de trei zile, .

Trucaj in presa din Ungaria: cum a fost realizata poza in care Klaus Iohannis pare ca se saruta cu Juncker

Presa din Ungaria a difuzat, duminica seara, o imagine in care presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pare ca se saruta pe gura cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker. Fotografia cu presedintele Klaus Iohannis, care se saruta pe gura cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a fost difuzata de o televiziunie apropiata partidului Fidesz, condus [] .

Presedintele Klaus Iohannis isi lanseaza noul volum la targul de carte din Alba Iulia

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va fi prezent vineri la Alba Iulia, unde isi va lansa noua sa carte in cadrul Targului Alba Transilvana.

Liviu Plesoianu, atac la Klaus Iohannis: Asta nu e pact, e dictat

Liviu Plesoianu a transmis un mesaj dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca isi doreste un acord national cu partidele din Romania. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri,.

Presedintele Klaus Iohannis sustine declaratii de presa la ora 16.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine declaratii de presa la ora 16. 00, la finalul consultarilor cu partidele politice parlamentare pentru stabilirea directiilor de actiune necesare punerii in aplicare a referendumului pe justitie din 26 mai.

Concluzia consultarilor: Klaus Iohannis le cere partidelor sa semneze un pact national pentru Romania europeana. PSD a propus un grup de lucru

Presedintele Klaus Iohannis a invitat partidele parlamentare sa semneze un acord national pentru consolidarea parcursului european al Romaniei. in replica, premierul Viorica Dancila i-a propus presedintelui Klaus Iohannis formarea unui grup de lucru, condus de presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, pentru ca rezultatele referendumului sa fie puse in aplicare cat mai repede.

Presedintele Klaus Iohannis continua consultarile cu partidele parlamentare pentru punerea in aplicare a referendumului pe justitie din 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis continua, miercuri, consultarile cu partidele parlamentare pentru punerea in aplicare a referendumului pe justitie din 26 mai. Astazi vor merge la Cotroceni delegatiile PMP, ALDE, Pro Romania, Grupul parlamentar al minoritatilor nationale si PSD. Delegatia social-democratilor va fi formata din Viorica Dancila, Paul Stanescu, Marcel Ciolacu, Mihai Fifor si Eugen Teodorovici.

Marian Oprisan ii da replica lui Klaus Iohannis: Presedintele face o eroare

Direct vizat de atacul presedintelui, Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judeten Vrancea, i-a dat replica lui Klaus Iohannis in direct la Antena 3. Oprisn il atentioneaza pe Iohnnis ca si.

DOCUMENT Klaus Iohannis propune partidelor un pact politic care prevede inclusiv revizuirea legilor justitiei si a codurilor penale in acord cu avizele CE

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, la finalul consultarilor cu partidele in urma rezultatelor referendumului si alegerilor europarlamentare ca a decis sa invite partidele politice parlamentare sa semneze un acord national pentru consolidarea parcursului european al Romaniei. Acest pact politic ar urma sa prevada transpunerea in legislatie a interdictiei amnistiei si gratierii si a interdictiei de adoptare a Ordonantelor de Urgenta in domeniul infractiunilor, pedepselor si al organizarii judiciare si extinderea dreptului de a ataca ordonantele direct la Curtea Constitutionala. De asemenea, in acest acord politic ar urma sa fie mentionat ca legile justitiei si Codurile penale vor fi revizuite numai in acord cu avizele Comisiei de la Venetia si ale Comisiei Europene.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )