Libnet.ro
UNICEF

17:30

CCR admite sesizarea lui Iohannis. Modificarile aduse Legii concurentei sunt neconstitutionale

România Liberă România Liberă,
CCR admite sesizarea lui Iohannis. Modificarile aduse Legii concurentei sunt neconstitutionale

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a admis, miercuri, sesizarea formulata de presedintele Iohan. continuă pe România Liberă

CCR discuta miercuri sesizarile asupra modificarilor aduse Legii concurentei

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) are pe agenda de miercuri sesizarile privind modificarile aduse Legii concurentei si modului de alegere a conducerii Consiliului Concurentei, scrie Agerpres. Presedintele Klaus Iohannis a transmis CCR o sesizare de neconstitutionalitate a Legii pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 392017 privind actiunile in despagubire in cazurile de incalcare a dispozitiilor legislatiei in materie de concurenta, precum si pentru modificarea si completarea Legii concurentei 211996. Prin modul in care a fost adoptata, precum si prin continutul normativ, legea criticata contravine unor norme si principii constitutionale, arata seful statului. Legea a fost transmisa de Parlament spre promulgare pe 21 aprilie.

CCR discuta sesizarea referitoare la prelungirea mandatelor alesilor locali

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) urmeaza sa discute, miercuri, sesizarea privind Legea referitoare la prelungirea mandatelor autoritatilor administratiei publice locale, care stipuleaza ca data alegerilor locale este stabilita de Parlament, scrie Agerpres. Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, anunta ca liberalii vor ataca la CCR propunerea legislativa care are ca obiect de reglementare prelungirea mandatelor autoritatilor administratiei publice locale cu cel mult sase luni de la data incetarii starii de urgenta, ca urmare a izbucnirii epidemiei de COVID-19.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )